Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ПЛИКОВЕ ЗА ВАКУМИРАНЕ НА ХРАНИ

Пликове за вакуумиране на храни

Повечето хора пазаруват наведнъж големи количества хранителни стоки и в този смисъл винаги се търси начин за удължаване на  срока им на годност. Същото важи и за сезонни продукти, които искаме да запазим за след няколко месеца без да бъдат нарушени вкусовите им качества и хранителната стойност. Един от най-лесните начини да запазите храната по-свежа за по-дълго време е нейното вакуумиране, посредством вакуум машина и специални пликове. На сайта на Идеа Верде  ще откриете разнообразие от пликове за вакуумиране на хранителни продукти в различни размери, които да отговорят на нуждите ви!

Гофрирани пликове за вакуумиране

Идеа Верде предлага различни размери гофрирани пликове за вакуумиране, както и ролки, които може да режете в зависимост от желаната дължина. Предимството, предлагано от ролките  е, че дължината на плика може да бъде персонализирана според продукта за опаковане. Гофрираните пликове за вакуумиране имат малки каналчета, по които въздухът се изтегля и са съвместими за ползване с всякакви марки домакински вакуум машини. Релефните пликове може да използвате за съхранение на всички видове плодове и зеленчуци, кашкавал и твърди сирена, различни меса и риби, домашни колбаси и др.

Гладки пликове за вакуумиране

Гладките пликове за вакуумиране са подходящи за използване единствено с вакуум машини с камера. Тяхната технология позволява бързо и качествено пакетиране във вакуум среда. Професионалните машини с камера дават възможност за вакуумиране дори на течни храни или такива с високо съдържаните на вода (като саламурени сирена или мариновани меса). Пликовете за вакуумиране от Идеа Верде може да използвате за готвене су-вид, тъй като характеристиките им са подходящи за готвене във вода до 85° C.

Пликове за вакуумиране от сертифицирани производители

Гофрираните пликове от Идеа Верде са от италиански производител, сертифицирани за съхранение на хранителни продукти по стандарт UNI EN ISO 9001:2008. Характеристиките им позволяват да се използват при температура от  70° C, както и за дълбоко замразяване. Дебелината им е 105 микрона, което ги прави устойчиви за пакетиране на продукти с остри ръбове или кости. 

Пликове за вакуумиране в наличност с бърза доставка

Ние от Идеа Верде се стараем винаги да поддържаме в наличност целия асортимент от предлагани пликове за вакуумиране. Обработваме Вашите заявки през онлайн магазина или дадени по телефона максимално бързо, така че да получите Вашата поръчка още на следващия работен ден. Поръчайте бързо и лесно на изгодни цени!