Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

Партньори

   www.lainox.it


Lainox Италия - Продуктов каталог Идеа Верде

Повече от 35 години Lainox Италия е надежден и незаменим партньор на много готвачи по света. Компанията е основана през 1981 година във Vittorio Veneto, Trеviso. Специализира в дизайна и създаването на оборудване за професионални кухни, и по-конкретно мултифункционални уреди.


Силният новаторски дух и високото качество бързо издигат компанията и я поставят като фактор на пазара не само в Италия, но и на всички континенти. Lainox е част от групата на Ali SpA Италия – номер едно в Европа и един от водещите световни лидери в сферата на професионалното кухненско оборудване. Многобройните колаборации с известни и опитни главни готвачи, която продължава и до днес, позволява на компанията да подобрява непрекъснато своите продукти.

Защо Lainox?

Проучване, иновации и обучение – това са основите на на философията на Lainox. Компанията отдава максимум внимание, за да задоволи очакванията и нуждите на своите клиенти. Корпоративната мисия „Превъзходство в кухнята” отразява желанието за непрекъснато подобряване и смелостта да се поемат най-големите предизвикателства на пазара. Към сегашния момент Lainox гарантира, че предлага на клиентите си не просто уреди за готвене, а устройства, които са помощник и асистент в кухнята.      www.offcar.com


OFFCAR Италия - Продуктов каталог Идеа Верде

ИДЕА ВЕРДЕ ООД е изключителен представител за България на италианската компания за професионално кухненско оборудване OFFCAR.

OFFCAR (OFFicine CARraro) е създадена през 1920 г. от Доменико Караро. В сегашния си вид OFFCAR започва да съществува от 80-те години на миналия век, основана от Бруно Караро и неговите синове. Компанията произвежда професионално кухненско оборудване като предлага адаптивни решения, които могат да удовлетворят всеки клиент. Разполага с екип от професионалисти и дистрибуторска мрежа в Италия и цяла Европа.


С отварянето на пазарите извън Европа компанията започва да развива изследователска и иновативна дейност, така че продуктите `и да са конкурентни, с високо качество, надеждност и сертификати. Към настоящоящия момент OFFCAR продължава да увеличава пазарният си дял на Европейските и Азиатските пазари.

Комбинирането на индустриалното производство с човешкия фактор прави всеки един проект уникален. Мисията на компанията е да произвежда професионално оборудване, отличаващо се с дизайн и функционалност.

Представяме италианско качество, което смесва иновациите с традициите!  


www.mibrasa.comMIBRASA Испания - Барбекю на дървени въглища и фурна в едно - Продуктов каталог Идеа Верде

MIBRASA е затворена барбекю - фурна, изработена от най-висококачествена стомана от ръцете на експерти. MIBRASA е създадена така, че да удовлетворя изискванията и на най-взискателния готвач. MIBRASA Ви позволява да намалите броя на уредите във вашата кухня до минимум. Нейната висока производителност оптимизира не само първоначалната инвестиция за оборудване, а и последващите разходи за електричество и поддръжка.

Техническите характеристики на MIBRASA позволяват прецизно контролиране на притока на въздух във фурната, което води до регулиране температурата в камерата. Това е един изключително ефикасен начин на готвене чрез увеличаване и или намаляване силата на горене на въглищата. Системата за контрол на разпалване и загасяне на жарта ви позволява да намалите разхода на въглища. В сравнение с други подобни фурни MIBRASA е конструирана лесна за употреба. Пепелта се събира в чекмедже под самата фурна. Почистването й е лесно.

MIBRASA е икономичен начин на готвене спестявайки до 40% от разхода на въглища в сравнение с обикновено барбекю.
   
www.liebherr.bg


LIEBHERR Австрия - Богата гама професионални хладилници и фризери - Продуктов каталог Идеа Верде

Семейното предприятие Либхер е основано през 1949 г. от Ханс Либхер. Големият успех на първия мобилен, лесно монтиращ се и ценово изгоден кулокран поставя основите на фирмата. Днес Либхер се числи не само към едни от най-големите производители на машини за строителството в света, но също се ползва с признание и в много други области, в които предлага висококачествени в техническо отношение, ориентирани към нуждите продукти и услуги. Междувременно компанията се е разраснала във фирмена група с над 32 979 служители в над 120 дружества във всички континенти.

Идеи, модерен дизайн и обмислени решения за оптимален комфорт на обслужване характеризират програмата на Либхер-Хаусгерете. Към нея спадат малки и големи свободностоящи хладилници и фризери, комбинирани хладилници с фризер, фризерни ракли, хладилни шкафове и витрини, охладители и климатизатори за вино както и хладилници и фризери за професионална употреба. Либхер-Хаусгерете е символ на качество в Европа и по цял свят. Всеки ден над 7000 уреда напускат производствените бази на фирмата. Заводът в Лиенц, провинция Тирол, Австрия е специализиран в разработването и производството на професионални енергоспестяващи хладилници и фризери за ресторантьорството, медицинския сектор и за търговска употреба.  www.meiko-global.com


MEIKO Германия - Продуктов каталог Идеа Верде


MEIKO е основана през далечната 1927 година в Офенбург, Германия като малка работилница с петима служители.

Днес MEIKO световен лидер в технологията за миене на съдове и в технологиите за почистване и дезинфекция. Днес хиляди съдомиялни машини MEIKO работят в повече от 90 страни. Те могат да бъдат открити в най-добрите ресторанти и хотели, в столови, в пекарни, кафенета, болници, старчески домове, кораби и дори при кетъринг системи на авиокомпании. MEIKO има основани дъщерни дружества на всеки континент, което прави компанията световен лидер в технологията за миене на съдове, почистване и дезинфекция.  www.telme.it

TELME Spa Италия - Продуктов каталог Идеа Верде

TELME Spa е на пазара от 1987 година и е специализирана в производството на машини за сладолед.

Конкурентното предимство на TELME e отличното познание и опит при производство на традиционен занаятчийски италиански сладолед, придобити през годините усърдна работа. TELME Spa гарантира коректност, качество и конкурентни цени. 

12 фамилии продукти, над 60 модела, присъствие на всеки континент, повече от 80 държави.

Компанията е разположена на площ от 22 000 квадратни метра - офиси, проектиране, научноизследователска дейност, контрол на качеството на входящите части, различни услуги, производство на компоненти, сглобяване, складове за резервни части и за готовата продукция, контрол на качеството на изходящите продукти и експедиция.
    www.granuldisk.com


GRANULDISK Швеция - Продуктов каталог Идеа Верде

GRANULDISK е основана през 1987 година със седалище Малмьо, Швеция.

Брилянтно чисти съдове с отговорно използване на ресурсите. Иновативна технологията резултат от над 30 години опит, в комбинация с непрекъснато разработване на продукти. Технология за миене на съдове без предмиене, използвайки минимално количество препарат, вода и гранули PowerGranules.

GRANULDISK използват Granule Technology, която използва силата на водата под високо налягане в комбинация с PowerGranules и високи температури за идеално чисти чисти съдове.

Съдомиялните машини GRANULDISK отговарят на международните хигиенни изисквания, разработени от влиятелни организации като NSF (Национална санитарна фондация) и DIN (Deutsches Institut für Normung - Германски институт за стандартизация). Компютърно контролираните температури на измиване и изплакване осигуряват отлична хигиена.

По отношение на HACCP, всички машини GRANULDISK дават възможност за лесен достъп и получаване на данни от регистъра на машината.
    www.brxitalia.com


BRX Pozzetti Gelato - Bar Technology Италия

BRX e италианска компания специализиранa в производството на стандартни и персонализирани високо-технологични и иновативни решения за оборудване на търговски помещения. Широка гама продукти, варираща от стандартни барови витрини до специално разработени витрини за сладкарската индустрия, за сладоледени салони, пекарни, кафенета и ресторанти.

Благодарение на гъвкавостта на продуктите и професионализма на дизайнерския отдел, BRX са в състояние да окажат идеалната подкрепа за реализирането на всяко търговско пространство.

Всеки продукт на BRX е проектиран и изработен с грижа, страст и любов към детайлите, типичният израз на най-добрата италианска традиция.
   

   www.bakepartner.com


Pizza Master Швеция - Продуктов каталог Идеа Верде

Най-големия асортимент на електрически пица пещи в света, 80 модела, над 1000 комбинации! За истинска "Artisan Pizza".

PizzaMaster олицетворява сърцето и душата на всеки кът на приготвяне на пица. Нашата цел е да подобрим и разпространим знанията за това италианско съкровище в световен мащаб.
PizzaMaster® са фурни с висока производителност, но могат да се захранят още повече с опция за висока температура, която осигурява непрекъснат температурен капацитет за печене до 500 C / 932 F. Тази опция може да се използва за приготвяне на традиционна неаполитанска пица или пица в нюйоркски стил, но също така и за други ястия като индийски хляб, арабски хляб, лаваша, плоски хлябове и всички други ястия, изискващи висока температура. Без ограничение те могат да достигнат 800 ° C / 1436 ° F.


   www.bremaice.it


BREMA Италия - Производител на ледогенератори - Продуктов каталог Идеа Верде

Ледогенераторите произведени от Brema Ice Makers са доказано изключително надеждни и функционални. Те гарантират безопасността на своите професионални клиенти по света в различни климатични условия. Стриктния подбор на материали, внимание към детайла и най-високо качество  на Brema Ice Makers са установени и сертифицирани в международен план.

Цялата гама на Brema Ice Makers е сертифицирана съгласно UNI EN ISO 9001: 2008.

CE маркировката, удостоверява спазването на приложимите европейски директиви. Притежават маркировка за одобрение от IMQ (Италиански институт на Знак за качество). Този сертификат позволява продуктите на Brema Ice Makers да бъдат признати от всички европейски и международни сертификационни органи.

За потвърждаване на качеството на Brema Ice Makers в света са още одобренията: NSF, ETL Listed Mark, ETL Sanitation Mark, GOST, KTL, IRAM, WRAS, HACCP и C-TICK.   www.lacor.es


LACOR Испания - Кухненски и ресторантски инвентар - Продуктов каталог Идеа Верде

Аксесоари и пособия за подготовка, сервиране и съхраняване на готварска и сладкарска продукция.