Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

MIBRASA настолна барбекю фурна

Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB L Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB L
1 - 2 седмици
Марка: MIBRASA Spain Модел: COMPACTHMBL
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB LHMB160_Compact_L_Technical_sheetВисокоефективна пещ с опушване и сочност на храната. Препоръчва се за ресторант с около 160 - 190 места . Консумация на дървени въглища 18 кг/ден. Продължителност на изгаряне на въглищата при едно зареждан..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB M Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB M
1 - 2 седмици
Марка: MIBRASA Spain Модел: COMPACTHMBM
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB MHMB110_Compact_M_Technical_sheetВисокоефективна пещ с опушване и сочност на храната. Препоръчва се за ресторант с около 110 - 130 места . Консумация на дървени въглища 15 кг/ден. Продължителност на изгаряне на въглищата при едно зареждан..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB MINI Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB MINI
1 - 2 седмици
Марка: MIBRASA Spain Модел: COMPACTHMBMINI
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB MINIHMBMini_Technical_sheetВисокоефективна пещ с опушване и сочност на храната. Препоръчва се за ресторант с около 35-45 места . Консумация на дървени въглища 5 кг/ден. Продължителност на изгаряне на въглищата при едно зареждане - около 7..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB MINIPLUS Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB MINIPLUS
1 - 2 седмици
Марка: MIBRASA Spain Модел: COMPACTHMBMINIPLUS
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB MINIPLUSHMBMiniPlus_Technical_sheetВисокоефективна пещ с опушване и сочност на храната. Препоръчва се за ресторант с около 45 - 60 места . Консумация на дървени въглища 5 кг/ден. Продължителност на изгаряне на въглищата при едно зареждане..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB S Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB S
1 - 2 седмици
Марка: MIBRASA Spain Модел: COMPACTHMBS
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна COMPACT HMB SHMB75_Compact_S_Technical_sheetВисокоефективна пещ с опушване и сочност на храната. Препоръчва се за ресторант с около 75 - 95 места . Консумация на дървени въглища 10 кг/ден. Продължителност на изгаряне на въглищата при едно зареждане -..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: MIBRASA Spain Модел: HMB110
Барбекю-фурна на дървени въглища, настолна HMB 110Високоефективна пещ с опушване и сочност на храната. Препоръчва се за ресторант с около 110 места . Консумация на дървени въглища 18 кг/ден. Продължителност на изгаряне на въглищата при едно зареждане - около 10 часа. Работна площ на грил-р..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)