Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ПРЕПАРАТИ ЗА ОТСТРАНЯВАНЕ НА МАЗНИНИ И ЗАМЪРСЯВАНИЯ

Марка: LAINOX Италия Модел: CCF05
Нетоксичен и екологичен препарат против котлен камък, специално за предотвратяване на образуването на котлен камък в парогенератора.Когато се използва редовно, той поддържа парогенератора без варовик. Ексклузивен за системата CAL-OUT.Туба 4,5кг ., 100% РЕЦИКЛИРУЕМИ..
59.28 лв.
без ДДС:49.40 лв.
Марка: LAINOX Италия Модел: CDL05
Алкален почистващ препарат с тройно действие, специфичен за почистване на камерата за готвене. Благодарение на специалната си формула 3 в 1, Почистване- Изплакване - Отстраняване на котлен камък, осигурява пълно отстраняване на остатъците от храна и прави камерата за готвене блестяща, без да оставяи..
83.64 лв.
без ДДС:69.70 лв.
Марка: LAINOX Италия Модел: SCL01
Препарат SCL01, Lainox, за система за самоизмиване с твърди препарати 1 кг.SOLID CLEAN  препарат с нова формула и максимална хигиена, заема малко място, тъй като е твърд и се рехидратира при употреба и не влиза в контакт с оператора. 1 опаковка генерира 25,5 литра течен  препарат. ОПА..
69.00 лв.
без ДДС:57.50 лв.
Марка: ECOLAB Германия Модел: Оувън Клийнър
Течни препарати предназначени за почистване на конвектомати снабдени със система за автоматично почистване.Може да се използват и като обезмаслител и изплакващ препарат.Туба 5л...
89.28 лв.
без ДДС:74.40 лв.
Марка: ECOLAB Германия Модел: Лайм Екстра
Ефикасен течен препарат за отстраняване на калциеви отлагания в професионални съдомиялни, конвектомати, ледогенератори и др. професионални уреди.Използването на декалцифициращ препарат води до по-голяма ефективност и намаляване разходите за електроенергия.Лайм Екстра премахва наслоеният котл..
70.20 лв.
без ДДС:58.50 лв.
Марка: ECOLAB Германия Модел: Ринс Пауър
Течни препарати предназначени за почистване на конвектомати снабдени със система за автоматично почистване.Може да се използват и като обезмаслител и изплакващ препарат.2 Туби по 5л...
156.00 лв.
без ДДС:130.00 лв.
Марка: ECOLAB Германия Модел: Грейстрип Плюс
Обезмаслител Силно концетриран препарат.Ефикасен препарат за разтваряне на мазнини и отстраняване на силни нагари при пържене и печене.Поради гъстата си консистенция може да се разпръсква без образуване на аерозолна мъгла и се задържа лесно върху отвесни повърхности.Туба 5л..
94.62 лв.
без ДДС:78.85 лв.
Модел: Сума Грил
ОбезмаслителСилен препарат за периодично почистване на грилове, фурни и скари. Идеален за почистване на фурни, скари и фритюрнициАлкалното действие почиства силно замърсените повърхности.Diversey  ..
42.42 лв.
без ДДС:35.35 лв.
Модел: Сума Грил 5
ОбезмаслителСилен препарат за периодично почистване на грилове, фурни и скари. Идеален за почистване на фурни, скари и фритюрнициАлкалното действие почиства силно замърсените повърхности.Diversey  ..
65.40 лв.
без ДДС:54.50 лв.
Марка: SARO Германия Модел: 3102000
Препарат за машина за обувки За машинно почистване ESP 006Съдържание: 1000 млБезцветен. Почиства и се грижи за всички обувки от естествена и изкуствена кожаНе е подходящ за обувки от велурРазклатете добре преди употребаНетоксиченДа се съхранява на място, недостъпно за деца SARO Гер..
35.00 лв.
без ДДС:29.17 лв.
Модел: DET204UN
Препарат за почистване на кафемашини 900 гр...
20.40 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Модел: Frit Tab
Таблетки за почистване на фритюрникРесторантските фритюрници изискват непрекъсната и старателна поддръжка и са особено трудни за почистване поради голямото количество мазнина и остатъчната мазнина на повърхността им. Добре е да почиствате фритюрника редовно, преди да се образуват големи натрупвания ..
3.00 лв.
без ДДС:2.50 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)