Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ПРОФЕСИОНАЛНИ ФРИТЮРНИЦИ

Ние предлагаме голям избор от професионални фритюрници, така че можете да намерите опция за вашия бизнес, независимо дали притежавате голям ресторант, или обект за бързо хранене. Разгледайте всички наши фритюрници с различна мощност, конфигурации и размери, за да намерите най-добрия модел според наличното пространство и нужди на вашата кухня.


Електрически и газови професионални фритюрници


Нашия продуктов каталог с професионално кухненско оборудване включва електрически и газови фритюрници. И при двата варианта отнеме едно и също време за загряване на мазнината до необходимата температура за пържене. Електрическите модели също така имат нагревателни елементи вътре в олиото, което увеличава ефективността. Газовите фритюрници, от друга страна, предлагат по-бързо време за загряване. И двата вида уреди са снабдени с предпазен термостат, който не позволява загряване на олиото до опасно висока температура и риск от запалване.


Фритюрници с различна големина и вместимост


Професионалните фритюрници се предлагат във вариант с шкаф и регулируеми крака от неръждаема стомана и в по-компактен вид за инсталиране върху работен плот. Ако разполагате с ограничено кухненско пространство и имате изисквания за уред с малък до среден обем, тогава вторият вариант е идеалното решение за вас. Също така, в зависимост от това какво е количеството и видът на пържената храна, която ще предлагате, може да избирате от различни варианти.

В Idea Verde има професионални фритюрници с размер на ваната от 8 до 17 литра, както и във вариант с една или две вани. Това ви дава възможността да изберете най-подходящото спрямо вашите нужди, изисквания и специфики на мястото, с което разполагате. Собствениците на по-големи ресторанти и хотели, които трябва да отговорят на големи обеми, ще се възползват от професионалните фритюрници с две вани.

Повишете продуктивността на кухнята с професионале фритюрник

Оборудването на вашата кухня с професионален фритюрник е лесен начин за повишаване на нейната ефективност и производителност. Тези кухненски уреди позволяват на вашия персонал да се справя с пърженето на много предястия дори през най-натовареното време от деня. Освен високопроизводителни, нашите професионални фритюрници са лесни за почистване и поддръжка.