Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

За нас

Идеа Верде ООД е основана през 2010г. в град Бургас и е специализирана в проектирането, доставката, монтажа и гаранционното обслужване на професионално кухненско,  барово и перално оборудване. Конкурентна и бързо разрастваща се компания, Идеа Верде ООД обединява хора с общи идеи, ценности и страст към тази работа.
     

ГЪВКАВОСТ


Благодарение на гъвкавата си фирмена структура, Идеа Верде е в състояние постоянно да актуализира и разширява гамата на предлаганите продукти в отговор на нарастващите нужди на своите клиенти - собственици на хотели, ресторанти и заведения за обществено хранене.


КАЧЕСТВО НА ПРОДУКТИТЕ


Всички продукти предлагани от Идеа Верде са в пълно съответствие с действащите норми и притежават  нужните сертификати за качество и произход.  Високата надеждност на оборудването допълнена от гъвкавата ценова политика, правят Идеа Верде ООД  изключително конкурентен и привлекателен партньор за инвеститорите. Ние можем да ви предложим професионално кухненско оборудване с високо качество и  на най-ниски цени.
Най-голямата ни сила е постоянният стремеж към подобряване на качеството на предлаганите продуктите и услуги. Стараем се да бъдем винаги актуални и запознати с новостите и пазарните тенденции. Ние ценим клиентите си,  които имат високи и специфични изисквания към оборудването и желаят да  постигнат по-чист и автентичен вкус на храната която предлагат.

КАЧЕСТВО НА ОБСЛУЖВАНЕ
    
Съвестно спазване на сроковете за доставка,  комуникация с клиента,  както и постоянното оптимизиране и подобряване качеството на обслужване, гарантират на компанията добрите и дълготрайни отношения с клиентите. Търговските консултанти и техниците на Идеа Верде са на разположение на всеки етап - от избора на подходящото оборудване до инсталацията и следпродажбеното обслужване. Клиентите на компанията могат да разчитат на компетентна помощ, внимание към специфичните нужди, точна и бърза реакция, персонално отношение, независимо дали клиентът е малко заведение или елитен и скъп ресторант. Ентусиазмът, енергията и желанието за постоянно развитие, в съчетание с качествено и надеждно оборудване, са съставките водещи Идеа Верде ООД към нови постижения.    
В допълнение, ние поддържаме голяма част от оборудването и резервните части за гаранционна поддръжка на склад. Улесняваме клиентите си, които могат да се уверят в техническите предимства на уредите и да ги придобият в най-къси срокове.
Ако Вие сте собственик или управител на ресторант или заведение за хранене, търсещ най-доброто решение - правилната комбинация от професионално отношение, опит, качеството на предлаганите продукти и крайна ефективност на проекта, оставете се в нашите ръце, ние ще изградим Вашата кухня според желанията Ви!Нашето оборудване можете да видите в шоурума ни на адрес:


гр. Бургас, ж.к. Изгрев, бл.199, вход от бул. Транспортна
тел.: +359 /0/56 810 105
факс: +359 /0/56 810 105
моб.: +359/0/888 807 291
е-mail: verde@ideaverde-bg.com


Управители
Идеа Верде ООД            
Галя Меразчиева и Росица Велкова