Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

КОНВЕКТОМАТИ

Конвектоматът е един от задължителните уреди и помощници на готвачите в съвременната професионална кухня.

Независимо дали става дума за малко бистро, бързо хранене, столова, ол инклузив хотел или гурме ресторант, конвектоматът е фокусът в оборудването.

Професионалните конвектомати могат да са с електрическо или газово захранване в зависимост от спецификата на обекта и изградените инсталации.

За да отговорим на нуждите на всеки един тип кухня  предлагаме няколко различни класа конвектомати, – от най-малките и компактни до конвектомати с голям капацитет, подходящи за столово хранене, кетъринг  и all inclusive.

Готварските конвектомати са с водачи, отговарящи на съдове по гастронорм стандарт – 1/1 GN, 2/1 GN или 2/3GN, а сладкарските – за тави с размер 600х400 мм. Капацитетът им варира от най-малкия - 4х2/3 GN до най-големите съоръжения, които се използват с колички – 40 х 1/1 GN. (капацитет на едно зареждане 40 тави GN 1/1 или около 500 порции)

Основната  линия висок клас конвектомати са на италианския производител LAINOX (www.lainox.it). Компанията е с утвърдени традиции, новаторски дух и високо качество и е един от световните лидери в производството на конвектомати, които са разработени до ниво „устройства за готвене“.

Предлагат се в няколко линии – Naboo (най-новото поколение устройства), Sapiens, Aroma (сладкарски конвектомати), Compact (компактна серия за малки пространства), Icon. Всяка една от линиите има добре разработено разнообразие от конвектомати с различен капацитет, електрически и газови версии, с директна пара и с парогенератор.

Професионалните конвектомати могат да бъдат с програмируемо управление, със самоизмиване, с управление с  touch screen или по-опростено аналогово управление.  Конвектоматите с  интелигентна система на разпознаване и готвене са най-добрия избор за всяка професионална кухня.

За да се избере правилният конвектомат за всяка кухня се изхожда от капацитета, менюто и степента на натоварване на уреда. 

Конвектоматът е вашият професионален избор в готварството и пекарството.