Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ГРИЛ ЗА ПИЛЕТА

Пилешкото месо е един от най-вкусните и популярни хранителни продукти, поради което е основна част от множество рецепти. То може да бъде приготвено по разнообразни начини, за да се постигне различен и неповторим вкус. Професионалният грил за пилета е уред, чрез който лесно и бързо може да постигнете едновременно хрупкава коричка отвън и идеално ниво на изпеченост отвътре. На сайта на Idea Verde ще откриете професионалното кухненско оборудване, от което се нуждаете!


Професионални грилове за пилета


Idea Verde предлага грилове за пилета, подходящи за интензивна и ежедневна употреба. Всички наши уреди са оборудвани със защитно термоустойчиво стъкло, магнитно затваряне на вратите и топлоустойчиви дръжки. Гриловете за пилета са изработени от неръждаема стомана AISI 304, което ги прави изключително издръжливи при честа употреба, лесни за почистване и устойчиви на корозия, дори при употреба на открито. Всеки шиш може да се управлява отделно, а скарата има подвижен контейнер за събиране на мазнини.


Електрически и газови грилове за пилета


На нашия сайт ще откриете разнообразен продуктов каталог от професионални грилове за пилета. Спрямо захранването си, те са електрически и газови. Изборът зависи изцяло от вашите лични предпочитания и цели. Разполагаме и с ротационни грилове, които се въртят сами, както и с отопляеми шкафове за съхранение на готовите продукти. Изборът ви изцяло зависи от това дали искате да използвате ток, или газ за приготвянето на печените пилета. На нашия сайт ще откриете специалните ротационни грилове за печене.


Малки и големи грилове за пилета


Ние ви предлагаме различни по размер грилове за печене на до 63 бр. пилета едновремнно. Изберете модел с такъв капацитет, който най-добре отговаря на нуждите на вашето заведение за хранене. Гамата включва грилове за 10, 14, 15, 21, 30 и 63 бр. пилета. Всички предлагани от нас можели са със стъклени врати, благодарение на което можете непрекъснато да наблюдавате вашите пилета, докато се пекат. Освен това имате възможност да управлявате скоростта на всеки шиш поотделно за различна степен на изпичане.


Оборудвайте професионалната си кухня с грилове за пилета на изгодни цени от Idea Verde


Ние, от Idea Verde, сме насреща, за да ви помогнем в закупуването на висококачествено и надеждно оборудване за вас и вашата кухня! Всички продукти, които ще откриете на нашия сайт, са с гарантиран произход и лесно могат да се превърнат в перфектното, функционално и естетически издържано допълнение към останалите ви професионални кухненски уреди! Грилът за пилета е подходящ за вскеи обект от тип “бързо хранене”. При нас, на сайта на Idea Verde, имате избор между газови и електрически уреди, както и такива с голям, или с малък капацитет. А решението ви изцяло зависи от вашите нужди!

Доверете ни се, за да се убедите сами в съотношението “цена-качество”, което предлагаме! Постарали сме се гриловете за пилета да бъдат на конкурентни за българския пазар цени, но могат да бъдат закупени и на изплащане. Освен това те притежават и гаранция, за да бъдете сигурни, че инвестицията ви ще бъде оправдана в дългосрочен план!

Грил за пилета на дървени въглища ELIPSE Mibrasa Грил за пилета на дървени въглища ELIPSE Mibrasa
3 - 4 седмици
Марка: MIBRASA Spain Модел: RST70
Грил за пилета на дървени въглища ELIPSE MibrasaТехнически характеристикиПредставяме ви новата Mibrasa® Elipse, най-продуктивната издрава скара на дървени въглища за сектора на хотелиерството и кетъринга.Mibrasa® Elipse предлага равномерно готвене и по-висока производителност.Mibrasa® Elipse подчерт..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Електрически грил за 10бр.пилета  S2
1 - 2 седмици
Модел: S2
Електрически  грил за пилета - 10-12бр.- два шиша от неръждаема стомана по 920мм.- тава за събиране на мазнината.- предно, задно и странично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
2661.60 лв.
без ДДС:2218.00 лв.
Електрически грил за 15бр.пилета  SЕ3
1 - 2 седмици
Модел: SE3
 Електрически  грил за пилета - 15бр.- три  шиша от неръждаема стомана по 920мм.- тава за събиране на мазнината.- два термостата.- предно термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
2980.01 лв.
без ДДС:2483.34 лв.
Електрически грил за 63бр.пилета  S9
1 - 2 седмици
Модел: S9
Електрически  грил за пилета - 63бр.- 9 шиша от неръждаема стомана по 1130 мм.- тава за събиране на мазнината.- предно,задно и стрaнично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
7019.00 лв.
без ДДС:5849.17 лв.
Газов грил за 14бр.пилета  KG2
1 - 2 седмици
Модел: KG2
Газов грил за пилета -14бр.- 2 шиша от неръждаема стомана по 1180мм.- тава за събиране на мазнината.- предно, задно и странично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
3220.00 лв.
без ДДС:2683.33 лв.
Газов грил за 21бр.пилета  KG3
1 - 2 седмици
Модел: KG3
Газов грил за пилета -21бр.- 3 шиша от неръждаема стомана по 1180мм.- тава за събиране на мазнината.- предно, задно и странично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
4429.99 лв.
без ДДС:3691.66 лв.
Газов грил за 63бр.пилета  KG9
1 - 2 седмици
Модел: KG9
Газов грил за пилета -63бр.- 9 шиша от неръждаема стомана по 1180мм.- тава за събиране на мазнината.- предно, задно и странично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- отопляем шкаф за съхранение и експозиция на готовите пилета.- CEGreece..
8890.01 лв.
без ДДС:7408.34 лв.
Газов ротационен грил за 30бр.пилета  T30G
1 - 2 седмици
Модел: T30G
Газов въртящ се грил за пилета - 30бр.- 5 кошници- вместимост - 6 пилета във всяка кошница- тава за събиране на мазнината.- предно и задно огънато  термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- долен отопляем шкаф с междинен плот и терморегулатор- консумация на газ G30(Kg/..
7020.00 лв.
без ДДС:5850.00 лв.
Електрически ротационен грил за 30бр.пилета  T30
1 - 2 седмици
Модел: T30
Електрически  въртящ се грил за пилета - 30бр.- 5 кошници- вместимост - 6 пилета във всяка кошница- тава за събиране на мазнината.- предно и задно огънато  термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- долен отопляем шкаф с междинен плот и терморегулатор- CEВ цен..
6663.60 лв.
без ДДС:5553.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)