Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ГРИЛ ЗА ПИЛЕТА

Пилешкото месо е един от най-вкусните и популярни хранителни продукти, поради което е основна част от множество рецепти. То може да бъде приготвено по разнообразни начини, за да се постигне различен и неповторим вкус. Пръв помощник в изпълнението на тази нелека задача е професионалният грил за пилета. Без него би било много трудно да се постигне едновременно хрупкава коричка отвън и идеално ниво на изпеченост отвътре. Висококачествените грилове за пилета определено са уред, който всяка професионална кухня трябва да притежава, а ние, от Idea Verde, сме насреща, за да ви предложим точно такова оборудване!

Електрически и газови грилове за пилета

На нашия сайт ще откриете разнообразен продуктов каталог от професионални грилове за пилета. Спрямо захранването си, те са електрически и газови. Изборът зависи изцяло от вашите лични предпочитания и цели. Електрическите и газовите грилове за пилета са прозиведени от неръждаема стомана и притежават удобни за употреба шишове, както и тава за събиране на мазнината. Разполагаме и с ротационни грилове, които се въртят сами, както и с отопляеми шкафове за съхранение на готовите продукти. Изборът ви изцяло зависи от това дали искате да използвате ток, или газ за приготвянето на печените пилета. На нашия сайт ще откриете и специален ротационен грил за печене, който ще се превърне в чудесно допълнение към професионалното ви кухненско оборудване!

Малки и големи грилове за пилета

Ние ви предлагаме различни по размер грилове за печена на до 63 бр. пилета едновремнно. Изберете модел с такъв капацитет, който най-добре отговаря на нуждите на вашето заведение за хранене. По-големият капацитет е препоръчителен, тъй като може да не го използвате изцяло, но при необходимост винаги ще имате възможност да изпечете повече! Шишовете за набождане са изработени от неръждаема стомана, което ги прави достатъчно здрави и способни да издържат тежестта на пилетата.

Грилове за пилета с функционален дизайн

Предлаганите от нас грилове за пилета притежават несравним, съвременен и изчистен външен вид, който да пасне идеално и на останалото ви професионално кухненско оборудване! Освен че са естетически издържано допълнение към вашето помещение за готвене, уредите са изключително функционални, лесни и удобни за употреба и почистване, което е и тяхно основно предимство!

Купи грилове за пилета на изгодни цени от Idea Verde

Ние, от Idea Verde, сме насреща, за да ви помогнем в закупуването на висококачествено и надеждно оборудване за вас и вашата кухня! Всички продукти, които ще откриете на нашия сайт, са с гарантиран произход и лесно могат да се превърнат в перфектното, функционално и естетически издържано допълнение към останалите ви професионални кухненски уреди!

Притежаването на грил за пилета, независимо дали е газов, или електрически, с голям, или с малък капацитет, е задължително за всяка професионална кухня! Доверете ни се, за да се убедите сами в съотношението “цена-качество”, което предлагаме! Постарали сме се гриловете за пилета да бъдат на конкурентни за българския пазар цени, но могат да бъдат закупени и на изплащане. Освен това те притежават и гаранция, за да бъдете сигурни, че инвестицията ви ще бъде оправдана в дългосрочен план!


Електрически грил за 10бр.пилета  S2
1 - 2 седмици
Модел: S2
Електрически  грил за пилета - 10-12бр.- два шиша от неръждаема стомана по 920мм.- тава за събиране на мазнината.- предно, задно и странично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
2420.00 лв.
без ДДС:2016.67 лв.
Електрически грил за 15бр.пилета  SЕ3
1 - 2 седмици
Модел: SE3
 Електрически  грил за пилета - 15бр.- три  шиша от неръждаема стомана по 920мм.- тава за събиране на мазнината.- два термостата.- предно термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
2980.01 лв.
без ДДС:2483.34 лв.
Електрически грил за 63бр.пилета  S9
1 - 2 седмици
Модел: S9
Електрически  грил за пилета - 63бр.- 9 шиша от неръждаема стомана по 1130 мм.- тава за събиране на мазнината.- предно,задно и стрaнично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
7019.00 лв.
без ДДС:5849.17 лв.
Газов грил за 14бр.пилета  KG2
1 - 2 седмици
Модел: KG2
Газов грил за пилета -14бр.- 2 шиша от неръждаема стомана по 1180мм.- тава за събиране на мазнината.- предно, задно и странично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
3220.00 лв.
без ДДС:2683.33 лв.
Газов грил за 21бр.пилета  KG3
1 - 2 седмици
Модел: KG3
Газов грил за пилета -21бр.- 3 шиша от неръждаема стомана по 1180мм.- тава за събиране на мазнината.- предно, задно и странично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- CEGreece..
4429.99 лв.
без ДДС:3691.66 лв.
Газов грил за 63бр.пилета  KG9
1 - 2 седмици
Модел: KG9
Газов грил за пилета -63бр.- 9 шиша от неръждаема стомана по 1180мм.- тава за събиране на мазнината.- предно, задно и странично термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- отопляем шкаф за съхранение и експозиция на готовите пилета.- CEGreece..
8890.01 лв.
без ДДС:7408.34 лв.
Газов ротационен грил за 30бр.пилета  T30G
1 - 2 седмици
Модел: T30G
Газов въртящ се грил за пилета - 30бр.- 5 кошници- вместимост - 6 пилета във всяка кошница- тава за събиране на мазнината.- предно и задно огънато  термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- долен отопляем шкаф с междинен плот и терморегулатор- консумация на газ G30(Kg/..
6385.00 лв.
без ДДС:5320.83 лв.
Електрически ротационен грил за 30бр.пилета  T30
1 - 2 седмици
Модел: T30
Електрически  въртящ се грил за пилета - 30бр.- 5 кошници- вместимост - 6 пилета във всяка кошница- тава за събиране на мазнината.- предно и задно огънато  термоустойчиво стъкло.- произведен от неръждаема стомана AISI 304.- долен отопляем шкаф с междинен плот и терморегулатор- CEВ цен..
6058.99 лв.
без ДДС:5049.16 лв.
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)