Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

БЕН-МАРИ

Сухото бен-мари използва елемент за директнонагревателен загряване на основата на съда, премахвайки необходимостта от топла вода. Те предлагат:

  • Бързо загряване: тъй като няма вода за нагряване, са готови за използване много по-бързо.
  • Ефективност: те са по-ефективни от моделите с водна риза, тъй като не губите енергия, за да поддържате голям съд с вода горещ.
  • Лесна употреба: законово изискване е да знаете отговорностите си, когато сервирате топла храна. Ако имате неопитен персонал, сухото бен-мари е за предпочитане, тъй като с него се работи по-лесно
  • Безопасност: тъй като няма топла вода, има по-малък шанс да се изгорите от пара или разлив

Професионални бен-мари с високо качество

С нашата гама професионални бен-мари можете ефективно да поддържате храната си гореща, а клиентите ви да са доволни. Те са изработени от качествена неръждаема стомана, безопасна за съхранение на хранителни продукти, както и предпазни капаци, осигуряващи допълнително ниво на хигиена и безопасност.

Ако управлявате ресторант, който предлага шведска маса, или заведение за бъро хранене и искате храната, която предлагаме на своите клиенти да е топла и свежа през целия ден, Idea Verde e най-добрият ви приятел! Нашите бен-мари са предназначени точно за това и ще надхвърлят очакванията на вас и вашите клиенти!

Поддържайте храната топла с професионален контрол на температурата

Всеки в кетъринг индустрията знае, че предлаганата храна трябва да бъде не само вкусна, но и сервирана с подходяща температура. Това е от жизненоважно значение не само за успеха на бизнеса, но и за безопасността на храните. Бен-мари са перфектното професионално оборудване за решаване на този проблем. Те не само осигуряват подходяща система за отопление и съхранение, но също така излагат храната на показ.

Бен-мари поддържат храната топла при предварително зададена температура, като гарантира, че съставките остават без всякаква форма на бактериален растеж, което може да доведе до проблеми с безопасността на храните. Качеството на ястието остава не компрометирано, както и вкусът.

В нашата обширна гама от бен-мари има перфектен продукт за всеки бизнес. С избор на източник на захранване, размер, оформление и ценови диапазон ние можем да отговорим на всички бизнес изисквания и бюджети.

Бен-мари с водна баня

Както подсказва името им, бани-мари с водна баня използват камера с гореща вода, за да поддържат храната топла. Съдът за храна се поставя във водата, която внимателно се загрява до зададената температура от уреда. Предимствата да имате бен-мари с водна баня са:

  • Нежна топлина: тъй като температурата на водата не надвишава точката на кипене, храната не загрява и не залепва
  • Пара: с течение на времето парата и влагата от горещата вода помагат да се предотврати изсушаването на храната.
  • Равномерно загряване: след като достигне желаната температура, съдът за храна ще има до голяма степен същата температура като водата, без горещи или студени точки

Сухо бен-мари

Независимо дали поддържате малък или голям бюфет за хранене нашите бен-мари(с водна баня и сухи) са задължителна част от професионалното кухненско оборудване, за поддържане на ястия на показ при оптимална температура след сготвяне. Освен чудесно допълнение към ресторантските и други кухни, теизи уреди са идеална за обекти на самообслужван - например в хотели, училища и болници.

Бен мари 1/1GN  BM 160
1 - 2 седмици
Марка: SARO Германия Модел: BM 160
Бен мари 1/1GN  BM 160Вместимост: 1/1GN, 2n1/2GN, 3x1/3GN.Максимална дълбочина на съдовете 150мм.Термосат на температурата, индикаторна лампичка.Бен марито не включва вътрешните гастронорми. ..
393.60 лв.
без ДДС:328.00 лв.
Бен Мари 1/1GN-150 BM 11 Fimar Бен Мари 1/1GN-150 BM 11 Fimar
1 - 2 седмици
Марка: FORCAR Италия Модел: BM11
Бен Мари електрическо  1/1GN-150 BM 11 Fimar.Тяло от неръждаема стомана.Дълбочина на вътрешния съд 150мм.Термостат за регулиране на температурата от 0º до 90º С.Вместимост : гастронорм съд с размер 520/325/150мм. ..
553.20 лв.
без ДДС:461.00 лв.
Бен мари с кран 2/1GN  BMV21
3 - 4 седмици
Марка: FORCAR Италия Модел: BMV21
Бен мари 2х1/1GN  с кран за източванеВместимост: 2х1/1GN, 4nх1/2GN, 6x1/3GN.Максимална дълбочина на съдовете 150мм.Два термостата на температурата и  индикаторни лампички.Два крана за източване на водата.Два капака 1/1GN.Бен марито не включва вътрешните гастронорми...
1132.80 лв.
без ДДС:944.00 лв.
Отоплител за супа 8л. GN 1/1, два съда х 4л.
1 - 2 седмици
Марка: FORCAR Италия Модел: BMP7720
Отоплител за супа 8л. GN 1/1, два съда х 4 литра.Тяло от неръждаема стомана.Механично управление.Tермостат за температурата и индикаторна лампичка.    ..
505.20 лв.
без ДДС:421.00 лв.
Марка: MAXIMA Netherlands Модел: 09300004
Maxima Bain Marie с кранИзработено от неръждаема стоманаБезшевни вътрешни ръбовеКапацитет 1 х 1/1 GN Оборудван с дренажен кранРегулируем термостатТемпературен диапазон от 45 - 90 градусаИндикаторни лампи за температура4 гумени кракаЗащитен бутон За GN контейнери до 150 (h) mmСтандартна око..
368.40 лв.
без ДДС:307.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)