Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ВГРАЖДАНЕ

Широка гама италиански съоръжения за вграждане, с водно или въздушно подгряване и закалено стъкло, статични и вентилирани хладилни агрегати. Витрините са проектирани, така че да направят възможна всяка реализация, като се интегрират във всеки декор и проект.

Завършващите детайли и качествената обработка на стоманата съчетават технология и практичност  с красотата на функционален продукт, приятен за гледане и лесен за поддръжка.

Линията Drop In е направена със здрава конструкция от неръждаема стомана AISI 304 с полуполирано Scotch Brite покритие с дебелина 10/10 за горните части и поцинкована стомана с дебелина 6/10 за външната вградена структура. Наличните стандартни размери варират от 2GN до 6GN.


Бен мари за вграждане, на водна баня Бен мари за вграждане, на водна баня
3 - 4 седмици
Модел: Drop in bain marie
Бен мари за вграждане, на водна баняВана от неръждаема стомана със заоблени ъгли, 180 или 230 мм дълбочинаКапацитет: от 2GN 1/1 до 6GN 1/1  (гастронормите не са включени)Надстройка с двустранно или едностранно извито закалено стъкло, с възможност за допълнителен предпазен екран..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Бен мари за вграждане, сухо, с вентилирано подгряване Бен мари за вграждане, сухо, с вентилирано подгряване
3 - 4 седмици
Модел: Drop in hot ventilated
Бен мари за вграждане, сухо, с вентилирано подгряванеВана от неръждаема стомана със заоблени ъгли, 180 мм дълбочинаКапацитет: от 2GN 1/1 до 6GN 1/1  (гастронормите не са включени)Надстройка с двустранно или едностранно извито закалено стъкло, с възможност за допълнителен предпа..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Бен мари за вграждане, стъклокерамична плоча Бен мари за вграждане, стъклокерамична плоча
3 - 4 седмици
Модел: Drop in glass top
Бен мари за вграждане, стъклокерамична плочаКапацитет: от 2GN 1/1 до 6GN 1/1  (гастронормите не са включени)Надстройка с двустранно или едностранно извито закалено стъкло, с възможност за допълнителен предпазен екранХалогенни лампи за осветяване и затопляне/ с възможност за доб..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Охлаждаема вана за вграждане със статично охлаждане Охлаждаема вана за вграждане със статично охлаждане
3 - 4 седмици
Модел: Drop in static cooling
Охлаждаема вана за вграждане със статично охлажданеВана от неръждаема стомана със заоблени ъгли, 30 мм или 110 мм дълбочинаКапацитет: от 2GN 1/1 до 6GN 1/1  (гастронормите не са включени)Надстройка с двустранно или едностранно извито закалено стъкло, с възможност за допълнителе..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Охлаждаема вана за вграждане с вентилирано охлаждане Охлаждаема вана за вграждане с вентилирано охлаждане
3 - 4 седмици
Модел: Drop in ventilated cooling
Охлаждаема вана за вграждане с вентилирано охлажданеВана от неръждаема стомана със заоблени ъгли, 100 мм дълбочинаКапацитет: от 2GN 1/1 до 6GN 1/1  (гастронормите не са включени)Надстройка с двустранно или едностранно извито закалено стъкло, с възможност за допълнителен предпаз..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Охлаждаемо съоръжение за вграждане с гранитен плот Охлаждаемо съоръжение за вграждане с гранитен плот
3 - 4 седмици
Модел: Drop in static cooling stone
Охлаждаемо съоръжение за вграждане с гранитен плотВана от неръждаема стомана със заоблени ъгли, 30 мм или 110 мм дълбочинаКапацитет: от 2GN 1/1 до 6GN 1/1  (гастронормите не са включени)Надстройка с двустранно или едностранно извито закалено стъкло, с възможност за допълнителен..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Охлаждаема витрина за вграждане Elegance Охлаждаема витрина за вграждане Elegance
3 - 4 седмици
Модел: Elegance
Охлаждаема витрина за вграждане EleganceКапацитет: от 2GN 1/1 до 6GN 1/1  (гастронормите не са включени)Рафтове от закалено стъкло.Клиентска страна - отворена или с плъзгащи врати, възможност за поръчка на завеса.Плексигласови или стъклени плъзгащи вратички от страна на оператора. ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Охлаждаема витрина за вграждане Sandwich Охлаждаема витрина за вграждане Sandwich
3 - 4 седмици
Модел: Sandwich
Охлаждаема витрина за вграждане SandwichКапацитет: от 2GN 1/1 до 6GN 1/1 Рафтове от закалено стъкло.Клиентска страна - отворена или с плъзгащи врати, възможност за поръчка на завеса.Плексигласови или стъклени плъзгащи вратички от страна на оператора.LED осветление.Дигитален конт..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Охлаждаема витрина за вграждане Cubica Охлаждаема витрина за вграждане Cubica
3 - 4 седмици
Модел: Cubica
Охлаждаема витрина за вграждане CubicaКапацитет: от 2GN 1/1 до 6GN 1/1 Рафтове от закалено стъкло.Клиентска страна - отворена или с плъзгащи врати, възможност за поръчка на завеса.Плексигласови или стъклени плъзгащи вратички от страна на оператора.LED осветление.Дигитален контро..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)