Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

MIBRASA барбекю фурни

MIBRASA  - барбекю на дървени въглища и фурна в едно!

Feeding the senses!

               

                 Mibrasa е затворена барбекю - фурна, изработена  от  най-висококачествена  стомана от ръцете на експерти. Мibrasa е създадена така, че да удовлетворява изискванията и на най-взискателния готвач. 

                Mibrasa ви позволява да намалите броя на уредите във вашата кухня до минимум.  Нейната висока производителност оптимизира не само първоначалната инвестиция за оборудване, а и последващите разходи за електричество и поддръжка.

                Техническите характеристики на Mibrasa  позволяват  прецизно контролиране на  притока на въздух  във фурната, което  води до регулиране  температурата  в камерата. Това е един изключително ефикасен начин на готвене  чрез  увелчаване или намаляне силата на горене на въглищата. Системата за контрол на разпалване и загасяне на жарта ви позволява да намалите разхода на въглища. В сравнение с други подобни фурни Mibrasa е конструирана лесна за употреба. Пепелта се събира в чекмедже под самата фурна. Почистването й е лесно.

                Mibrasa  е икономичен начин на готвене спестявайки до 40% от разхода на въглища в сравнение с обикновено барбекю. Препоръчваме да използвате висококалорични въглища Mibrasa за постигане на отлични резултати.

                Основните разлики между Mibrasa и обикновоно барбекю са няколко:

 • постигане на високи вкусови характеристики на храната - запазва нейната сочност съчетавайки я с мириса на дървени въглища
 • съкратено време за приготвяне
 • едновременно приготвяне на различни продукти без смесване на ароматите им
 • следене на температурата на готвене посредством термометър на предната врата
 • позволява да се приготвят по-широка гама от продукти, като морски дарове, ориз, пържени картофи, паста и др. по един уникален и неповторим начин
 • запазва ароматите на различните продукти поставени едновременно в камерата - можете да печете едновременно риба и месо, зеленчуци и др. без да се смесват техните аромати
 • по-ниска запрашеност на въздуха
 • намаляне на разходите за електричество и техническа поддръжка във времето
 • намаляне на разходите за въглища посредством системата за контролиране на притока на въздух в камерата
 • 24 месеца заводска гаранция
 • изящество, чистота и уникалност във вашия ресторант, бистро, бързо хранене, шоу или гурме кухня 

 

               Mibrasa ви предлага широка гама от своите продукти отговарящи на Вашето търсене.

 

.

 

hornos mibrasa

Марка: MIBRASA Spain Модел: FB-DF
Филтър за противопожарна защита FireBreak и вграден искроуловителФилтър на изхода за дим, събира пепелта и твърдите частици, като поддържа фурната в безопасност и под контрол. Разсейва дима и охлажда температурата благодарение на въздушните жалузи. Компонентите се демонтират лесно и могат да се мият..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: MIBRASA Spain Модел: CHARCOAL
Висококалорични аржентински въглища Mibrasa 15кг. Въглища Mibrasa са произведени от високо калорична дървесина:   · Висока топлинна енергия -  35 000 KJ / кг. · Отлични качества при готвене, като същевременно намаляват времето, необходимо за  приготв..
71.64 лв.
без ДДС:59.70 лв.
Марка: MIBRASA Spain Модел: Grill
Решетка  MIBRASAРешетката е изработена изцяло от неръждаема стомана,с максимална устойчивост на висока температура...
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: MIBRASA Spain Модел: JAULA
Решетка за зеленчуци MIBRASA Предназначена за лесно приготвяна на зеленчуци, гъби, скариди и малки продукти, трудни за самостоятелно обръщане.Изработена от неръждаема стомана.  ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Решетка за риба MIBRASA
1 - 2 седмици
Марка: MIBRASA Spain Модел: BES
Решетка за риба MIBRASAРешетка за риба изработена от неръждаема стомана.Подходяща за печене на цяла риба.Предпазва от разпадане на рибата по време на приготвяне,лесна за обръщане при печене в барбекю MIBRASA...
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)