Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ПИЦА ФУРНИ

Пицата и нейните варианти са сред най-популярните храни в света. Пицата се продава в различни ресторанти - пицарии, средиземноморски ресторанти, чрез доставка и като улична храна. Почти няма човек, който да не обича пица в някой от нейните варианти.

Оборудване за приготвяне на пица

Оборудването за приготвяне на вкусна пица е от изключителна важност за всеки ресторант или заведение за бързо хранене, решили да предлагат този италиански специалитет.

Професионалните пица фурни могат да пекат едновременно от две до над 40 броя пици. Обикновено пица фурните са с дъно от специални огнеупорни плочи, с които пицата се изпича бързо и качествено. 

Разнообразие от предлагани марки и видове пица фурни

Според вида захранване пица фурните се разделят на електрически, газови и такива на дърва.
В зависимост от камерата пица фурните могат да бъдат със стандартна камера на едно или няколко нива, куполни пица фурни, наподобяващи пещи и лентови или конвейерни фурни.
Професионалните пица фурни изпичат пицата за около две минути, като могат да бъдат използвани за приготвяне и на редица други продукти – тестени изделия, печива и дори ястия.

Пица фурни и оборудване за пица от Idea Verde

За да ви предоставим качеството, което заслужавате, ние, от Idea Verde, работим с доказани производители. Предлагаме всички варианти на пица фурни, които дори и да не са в наличност могат да бъдат поръчани и доставени до Вашия обект.

Idea Verde ви предоставя възможност да закупите пица фурни от физическия ни магазин в Бургас, или онлайн от нашия сайт за цялата страна.