Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

Технологично проектиране

Технологичното проектиране на професионална кухня за вашия хотел, ресторант, бар, сладкарница, заведение за бързо хранене е първата най-важна стъпка за успешно реализиране на Вашия проект.


Как можем да ви бъдем полезни?

Ще направим за Вас проект, съобразен с Вашите виждания, но и с изискванията на Българската Агенция по Безопасност на Храните. Технологичното проектиране включва: изготвяне на технологичен проект, спецификация към него, обяснителна записка, както и пълна окомплектовка на нужните документи за входирането им в БАБХ.

Тази услуга ще Ви струва от 700 до 2000лв., в зависимост от обема и сложността на проекта (цените са ориентировъчни, моля изисквайте оферта за всеки конкретен проект).

Проектът се изготвя в необходимият брой папки готови за входиране в Агенцията по Храните. Следва заплащане на държавната такса и получаване на становище от БАБХ. Държавната такса се смята въз основа на квадратурата на кухнята, по утвърдените държавни тарифи.


Изготвянето на технологични проекти е наше удоволствие!

Приемаме всеки обект като поредното предизвикателство за намиране на най-функционалното решение за разпределение на необходимите помещения - приемно, складове, хладилни камери, подготовки, студена кухня, топла кухня, сервитьорски офис, мокър бюфет, бар, блок маса, шоу кукинг и т.н.  Натрупания опит през изминалите години в областта на професионалните кухни ни прави сигурни в действията и спокойни в решенията.


Можете да бъдете спокойни - ние сме Вашият избор!Технологични проекти получили положително становище от ОДБХ, Бургас.


Хотел " Карлово", к.к Сл.Бряг

Апартаментен к/с "Бутик Роуз Гардън", Поморие

Апартхотел "Виго Бийч", Несебър