Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ПРЕПАРАТИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ И ДЕЗИНФЕКЦИЯ НА КУХНЯТА

Декалцифициращ препарат Лайм Екстра 5л.
1 - 2 седмици
Марка: ECOLAB Германия Модел: Лайм Екстра
Ефикасен течен препарат за отстраняване на калциеви отлагания в професионални съдомиялни, конвектомати, ледогенератори и др. професионални уреди.Използването на декалцифициращ препарат води до по-голяма ефективност и намаляване разходите за електроенергия.Лайм Екстра премахва наслоеният котл..
66.60 лв.
без ДДС:55.50 лв.
Марка: ECOLAB Германия Модел: Ригейн 5л.
Висококонцентриран алкален препарат, предназначен за почистване на всякакви видове подови настилки и повърхности в кухненския сектор.Препаратът е с много добра способност за разтваряне на мазнини.Работен разтвор – 0,5-2%Туба 5л..
71.21 лв.
без ДДС:59.34 лв.
Почистващ и дезинфекциращ препарат Микро Кват Класик 2*5л.
1 - 2 седмици
Марка: ECOLAB Германия Модел: Микро Кват
Висококонцентриран препарат за почистване и дезинфекция.Препаратът съдържа четвъртични амониеви съединения и осигурява ефективна дезинфекция на уреди и подлежащи на миене повърхности,които участват в обработката на храни.Препаратът притежава разрешение за биоциден продукт.Работен ра..
166.44 лв.
без ДДС:138.70 лв.
Почистващ и дезинфекциращ препарат Топакс 66-11л / Бакфорс
1 - 2 седмици
Марка: ECOLAB Германия Модел: Топакс 66
Висококонцентриран, пенообразуващ, почистващ и дезинфекциращ препарат със съдържание на активен хлорза третиране на работни повърхности, уреди и предмети, участващи при обработката на хранителни продукти.Препарата притежава разрешене за биоциден продукт.Работен разтвор – 2-5%.Туба 1..
106.85 лв.
без ДДС:89.04 лв.
Течен сапун Епикеър 5
1 - 2 седмици
Марка: ECOLAB Германия Модел: Епикеър 5
Течен сапун за измиване и дезинфекция на ръце.Епикеър 5 не съдържа парфюми и багрила, поради което е изключително подходящ за ползване в кухненския сектор.Препаратът е активен срещу салмонели, Е-коли, ентерококи, стафилококи, гъбички кандида и др.,Туба 5л...
129.16 лв.
без ДДС:107.63 лв.
Дезинфектант за ръце Епикеър Дез
1 - 2 седмици
Марка: ECOLAB Германия Модел: Епикеър Дез
Дезинфектант за ръце на алкохолна основа за употреба в секторите за обработка и приготовление на храни.Продуктът е с бактерицидно и фунгицидно действие съгласно EN 1500 – 3ml/20 секунди и е ефикасен спрямо вируси с обвивка (вкл. H1N1/H5N1) - 3ml/30 секунди,както и спрямо Rota-вирус&nb..
103.51 лв.
без ДДС:86.26 лв.
Марка: ECOLAB Германия Модел: Сирафан Спийд
Дезинфекциращ препарат - Сирафан Спийд; 0,75л. Високоефективен бързодействащ дезинфекциращ препарат за повърхности с широк спектър на действие срещу бактерии и гъбички.Препарата е подходящ за използване по време на работа и за дезинфекция на машини и съоръжения.Препарата п..
28.98 лв.
без ДДС:24.15 лв.
Почистващ и дезинфекциращ препарат Диезин Макс/HG
1 - 2 седмици
Марка: ECOLAB Германия Модел: Диезин Макс/HG
Висококонцентриран, киселинен/алкален, почистващи и дезинфекциращи препарати.Идеални за третиране на работни повърхности, уреди и предмети, в обекти с обществено предназначение както и в санитарни възли.Оставят приятен аромат.Препарата притежава разрешене за биоциден продукт.Работен..
92.46 лв.
без ДДС:77.05 лв.
Полиращ препарат за неръждавейка Хромол 0,5л.
1 - 2 седмици
Марка: ECOLAB Германия Модел: Хромол
Препарат за полиране на повърхности от матова неръждаема ламарина.Образува защитен филм върху металната повърхност, като по обработените повърхности с препарата метални повърхностине остават следи от водни капки и пръстови отпечатъци.0,5л...
20.02 лв.
без ДДС:16.68 лв.
Модел: Сума Инокс Д7
Готов за употреба препарат за почистване и полиране на повърхности от неръждаема стоманаПочиства и полира слабо замърсени повърхности от неръждаема стомана, които не са в директен контакт с храни (хладилници, табли, врати на фризери, колички и съдомиялни машини)Ефективно премахва петна..
21.90 лв.
без ДДС:18.25 лв.
Почистващ препарат за неръждавейка и керамика Рилайн 6*0,75л.
1 - 2 седмици
Марка: ECOLAB Германия Модел: Рилан
Кремообразен препарат, който се използва в кухненския сектор за почистване на мивки от неръждаема стомана или керамика,на тенджери, купи и тигани от неръждаема стомана, емайл, стъкло или пластмаса и др.6 броя по 0,75л...
68.40 лв.
без ДДС:57.00 лв.
Марка: ECOLAB Германия Модел: Хелиос Брилянт
Препарат за почистване на неръждавейка, абразив.Подходящ за почистване на неръждаеми повърхности патина.Образува защитен филм върху металната повърхност, като по обработените повърхности с препарата метални повърхности.Премахва всякакви следи.Шише 0,5л...
20.40 лв.
без ДДС:17.00 лв.
Показва 1 до 12 от 13 (2 страници)