Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ВИНООХЛАДИТЕЛИ

Температурата на виното е една от основните характеристики, които му придават толкова неповторим вкус. За постигането ѝ е задължително всяка кухня от по-високо ниво да притежава професионален виноохладител. По този начин вкусът и качеството на популярната напитка са гарантирани, а удоволствието от консумацията ѝ е още по-голямо! 

Ние, от IdeaVerde, сме насреща, за да ви предложим различни модели висококачествени виноохладители, с които да оборудвате професионално своята кухня. Независимо дали се намира в хотел, ресторант или на друго място, често посещавано от по-голям брой хора, професионалният виноохладител винаги придава стил и класа на помещението!

Виноохладители със съвременен и функционален дизайн

Професионалните виноохладители, които ние, от Idea Verde, предлагаме, разполагат с изчистен и съвременен дизайн, който да допълни останалото ви обзавеждане и да бъде подходящ за всички вкусови предпочитания! Освен това уредите са с функционален дизайн и голям обем, за да бъдат освен естетически издържани, също така и удобни за употреба. А уникалните дървени рафтове осигуряват надеждното застопоряване на бутилките върху тях. Виноохладителите притежават съвременни и надеждни системи за регулиране на температурата, които да допринесат правилното охлаждане. Тяхна основна характеристика е безшумна работа, а благодарение на регулируемите крачетата нивелирането на уреда е изключително лесно! 

Виноохладители с различни температурни зони

На нашия сайт ще откриете професионални виноохладители с различни температурни зони и капацитет, които да осигурят идеалния градус за всеки вид вино. Терморегулаторът на уреда с една температурна зона поддържа между +5°С / +20°С. Този с две температурни зони съответно +5°С / +12°С и +12°С / +20°С. А охладителят с напластяване на температурни слоеве поддържа градусите от + 6°С до +18°С. В зависимост от вашите нужди може да избирате между тези висококачествени виноохладители, които да се погрижат за осигуряването на неповторимото удоволствие след всяка студена и освежаваща глътка вино!

Сдобийте се с перфектния виноохладител от Idea Verde

Ние, от Idea Verde, знаем колко важно е висококачественото кухненско оборудване както за удобството при приготвянето на храната и поддръжката на качеството на продуктите, така и спрямо стила и нивото, които то придава на мястото.

На нашия сайт ще откриете висококачествени виноохладители с доказан произход, на които отговаря и конкурентна за българския пазар цена. Тъй като началната инвестиция в подобен уред не е малка, е възможно да бъдат закупени и на изплащане! Освен това някои от уредите разполагат и с 3-годишна гаранция, както и безплатна доставка до цялата страна.

По този начин инвестицията ви в дългосрочен план е напълно оправдана! Убедете се сами още сега, като поръчате надежден и висококачествен виноохладител с различни температурни зони и съвременен дизайн директно от нашия сайт!


Диспенсър за вино 3 х 10 литра, Tefcold Denmark Диспенсър за вино 3 х 10 литра, Tefcold Denmark
1 - 2 седмици
Марка: TEFCOLD Denmark Модел: DKS95-3/10L
- Реверсивна врата                                                ..
1584.00 лв.
без ДДС:1320.00 лв.
Диспенсър за вино за 6 бутилки WD6, Tefcold Denmark Диспенсър за вино за 6 бутилки WD6, Tefcold Denmark
1 - 2 седмици
Марка: TEFCOLD Denmark Модел: WD6
Диспенсър за вино за 6 бутилки вино WD6  Tefcold DenmarkИдеален за дозиране на вино и запазване на останалотоИзползвайте за дегустации на вино или за единични порции виноЕлегантен дизайнЧерна вътрешна и външна частСтъклена врата и тавичка за оттичанеХарктеристики:  Бутилки за вино 750 ml: ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Диспенсър за вино за 8 бутилки WD8, Tefcold Denmark Диспенсър за вино за 8 бутилки WD8, Tefcold Denmark
1 - 2 седмици
Марка: TEFCOLD Denmark Модел: WD8
Диспенсър за вино за 8 бутилки вино WD8  Tefcold DenmarkИдеален за дозиране на вино и запазване на останалотоИзползвайте за дегустации на вино или за единични порции виноЕлегантен дизайнЧерна вътрешна и външна частСтъклени врати и тавичка за оттичанеХарктеристики:  Бутилки за вино 750 ml: ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Виноохладител с една температурна зона WK40
3 - 4 седмици
Марка: SARO Германия Модел: WK40
Виноохладител с една температурна зона WK40- Стъкленa вратa                                       &nb..
1887.60 лв.
без ДДС:1573.00 лв.
Виноохладител с две температурни зони WK77D
3 - 4 седмици
Марка: SARO Германия Модел: WK77D
Виноохладител с две температурни зони WK77D- Стъкленa вратa                                       &nb..
2696.40 лв.
без ДДС:2247.00 лв.
Виноохладител с 1 температурна зона, Wkes 4552, Grand Cru  Liebherr Виноохладител с 1 температурна зона, Wkes 4552, Grand Cru  Liebherr
3 - 4 седмици
Марка: LIEBHERR Австрия Модел: Wkes4552
технически данни Wkes 4552, Grand Cru   клас за енергийна ефективност A енергиен разход за 365 дни [kWh/a] 171 ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)