Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ТОПЛИННО ОБОРУДВАНЕ

В основата на всеки ресторантьорски бизнес е храната. Но за приготвянето на разнообразни ястия и поддържането на богато меню, ще ви е необходим директен достъп до професионално топлинно оборудване. Ние, от Идеа Верде, познаваме индустрията и знаем точно от какво топлинно оборудване се нуждаят професионалните готвачи, за да бъде работата им максимално бърза, лесна и ефективна, що се отнася до приготвянето на възможно най-добрата храна.

Ние гарантираме, че последователността, издръжливостта и достъпността са ключови характеристики на всеки продукт, който предлагаме, така че да получите възможно най-доброто топлинно оборудване за готвене. При нас ще откриете всичко необходимо, благодарение на разнообразието от продукти, налични на нашия сайт.

Богато разнообразие от топлинно оборудване

Предлагаме голямо разнообразие от топлинно оборудване във всяка категория, така че както малките ресторанти, така и големите кухни да намерят подходящия уред. При нас ще откриете:
 • Електрически и газови печки и котлони;
 • Високо производителни и многофункционални уреди
 • Електрически и газови фритюрници;
 • Електрически и газови скари;
 • Индукционни и уок котлони;
 • Грилове за пилета и дюнер машини с електрическо или газово захранване;
 • Електрически и газови уреди за готвене на паста;
 • Уреди за варене на ориз;
 • Парни казани и обръщателни тигани;
 • Уреди за поддържане на храната топла.

Купуването на професионален готварски уред пести от времето за приготвяне, гарантира отлично сготвено ястие и оптимизира процесите в кухнята. Работата на готвачите става по-ефективна, напрежението при голяма натовареност значително спада и клиентите остават доволни.

Топлинно оборудване с доказано качество

Идеа Верде е основен вносител на топлинно оборудване от редица европейски заводи за производство на най-висококачествено професионално кухненско оборудване. Всеки от заводите производители, с които работим, е наш надежден партньор, отговарящ на редица изисквания – високо качество, бързина на изработка и доставка, налични резервни части склад, по-дълги гаранционни срокове, гъвкавост, отговорност, тясна връзка, бърза комуникация и много други.

В зависимост от мощността си, електрическите уреди могат да бъдат с монофазно или трифазно захранване. Нашето топлинно оборудване е изработено от неръждаема стомана със здрава конструкция и висока степен на издръжливост, което прави уредите устойчиви на голямо натоварване.

Топлинно оборудване от световно известни марки

В продуктовата ни гамата от топлинно оборудване ще намерите професионални уреди на редица утвърдени марки, като:

 • JIPA Jump Чехия;
 • Offcar S.r.l;
 • Diamond Europe - Белгия;
 • и други.

Основната линия от топлинно оборудване е на италианския завод Offcar. Компанията е с дългогодишна история и традиции в производството на професионално кухненско оборудване, като непрекъснато се развива и прилага нови технологии в уредите си. Функционалност, здравина, ергономичност и гъвкавост на композицията са само някои от основните характеристики на топлинното оборудване, което предлагаме.

Купи топлинно оборудване на конкурентни цени от Idea Verde

Искате да отворите нов ресторант, нов клон, или просто да обновите цялото топлинно оборудване във вашата професионална кухня? на много достъпна цена. Независимо дали искате топлинно оборудване за готвене, включително печки и фурни, или скари и фритюрници, ние имаме всичко. Какъвто и вид храна да сервирате във вашия ресторант или хотел, в Idea Verde ще откриете точното топлинно оборудване за нейното приготвяне!