Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ТОПЛИННО ОБОРУДВАНЕ

В основата на всеки ресторантьорски бизнес е храната. Но за приготвянето на разнообразни ястия и поддържането на богато меню, ще ви е необходим директен достъп до професионално топлинно оборудване. Ние, от Идеа Верде наистина познаваме индустрията и знаем точно от какво топлинно оборудване се нуждаят професионалните готвачи, за да бъде работата им максимално бърза, лесна и ефективна да приготвят възможно най-добрата храна.

Всеки отделен артикул е избран спрямо нашите строги стандарти: Ние гарантираме, че последователността, издръжливостта и достъпността са ключови характеристики на всеки продукт, който предлагаме, така че да получите възможно най-доброто топлиино оборудване за готвене. Ние гарантираме, че ще намерите всичко необходимо, благодарение на разнообразието от продукти, налични на нашия сайт. Оборудвайте вашата професионална кухня с най-новото и най-доброто топлинно оборудване от нас!

Богато разнообразие от топлинно оборудване

Предлагаме голямо разнообразие от топлинно оборудване във всяка категория, така че както малките ресторанти, така и големите кухни да намерят подходящия уред. При нас е откриете :

 • Електрически и газови печки и котлони
 • Електрически и газови фритюрници
 • Електрически и газови скари
 • Индукционни и уок котлони
 • Грилове за пилета и дюнер машини с електрическо или газово захранване
 • Електрически и газови уреди за готвене на паста
 • Уреди за варене на ориз
 • Парни казани и обръщателни тигани
 • Уреди за поддържане на храната топла

Купуването на професионален готварски уред пести от времето за приготвяне, гарантира отлично сготвено ястие и оптимизира процесите в кухнята. Работата на готвачите става по-ефективна, напрежението при голяма натовареност значително спада и клиентите остават доволни.

Топлинно оборудване с доказана качество

Идеа Верде е основен вносител на топлинно оборудване от редица европейски заводи за производство на най-висококачествено професионално кухненско оборудване. Всеки от заводите производители, с които работим, е наш надежден партньор отговарящ на редица изисквания – съотношение цена/качество, бързина на изработка и доставка, налични стоки на склад, по-дълги гаранционни срокове, гъвкавост, отговорност, тясна връзка, бърза комуникация и много други.

В зависимост от мощността си електрическите уреди могат да са с монофазно или трифазно захранване. Нашето топлинно оборудване е изработено от неръждаема, със здрава конструкции и висока степен на издръжливост, което прави уредите устойчиви на голямо натоварване.

Топлинно оборудване от световно известни марки

В продуктовата ни гамата от топлинно оборудване ще намерите професионални уреди на редица утвърдени марки като:

 • Lainox S.r.l
 • Offcar S.r.l
 • Diamond Europ 
 • Mibrasa Charcoal Ovens
 • Fimar идр.

Основната линия от топлинно оборудване е на италианския завод Offcar. Компанията е с дългогодишна история и традиции в производството на професионално кухненско оборудване, като непрекъснато се развива и прилага новите технологии в уредите си. Функционалност, здравина, ергономичност и гъвкавост на композицията са само някои от основните характеристики от гамата ни от топлинно оборудването.

Купи топлинно оборудване на конкурентни цени от Idea Verde

Искате да отворите нов ресторант, нов клон или просто да обновите цялото топлинно оборудване във вашата професионална кухня? Вместо да тичате тук и там, само за да намерите това, от което се нуждаете, Idea Verde ви дава всичко под един покрив на много достъпна цена. Независимо дали искате топлинно оборудване за готвене, включително печки и фурни, или скари и фритюрници, ние имаме всичко. Какъвто и вида храна да сервирате във вашия ресторант или хотел, в Idea Verde ще откриете точното топлинно оборудване за нейното приготвяне.