Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

Блог RSS хранилка

Промоционални продукти

Разгледайте нашите промоционални продукти.

20 авг Новото кубче Brema B-Qube
ideaverde 0 22
Brema разшири своята гама ледогенератори за лед на кубчета с новата форма B-QUBE.B-QUBE е синтез на елегантност и функционалност, модерен и изчистен. Подходящ за всички коктейли и напитки.Кубчето лед с перфектни прави линии и кристална прозрачност прави чашите изискани и стилни, носещи наслада не само за небцето, но и за очите.Отличителните черти н..
23 юни Pro Fondi - Устройство за почистване на отработено кафе
admin 0 51
Лесно, напълно безшумно и функционално, електрическото устройство Pro-Fondi EVO бързо извлича утайката от кафе и прави филтрите на професионалните еспресо машини блестящи. Устройството се активира автоматично, когато поставите ръкохватката с филтъра върху него.Разполага с бутон за включване / изключване с цифрово управление на функциите.Спира автом..
10 юни LIEBHERR КешБек
admin 0 28
В периода от 01.06. до 31.07.2021г всеки краен клиент, закупил нов модел на Liebherr може да получи обратно парична премия до 400лв. Изискването е след покупката крайният клиент да направи онлайн регистрация на сайта на Liebherr не по-късно от 31.08.2021. Клиентът трябва да предостави като минимум: сериен номер на уреда; дата на закупуване; име на ..
17 май Мултифункционалното устройство JIPA в шоуруума на Идеа Верде
ideaverde 0 71
    Мултифункционалното устройство JIPA JUMP вече е в нашия шоурум! Създаден от чешката компания JIPA International s.r.o., като продукт от труда на инженери, дизайнери, готвачи – технолози „обучили“ машината да готви въз основа на техния практически опит. Възможностите за готвене са варене, интензивно и същевременно нежно готвене, пържене, задушав..
22 фев Как да изберем лопата за пица
ideaverde 0 64
ПЕРФОРИРАНА ИЛИ ПЛЪТНА ЛОПАТА ЗА ПИЦА? Има хора, които предпочитат плътните лопати, защото търсят максимална стабилност и по-голяма твърдост, и такива, които са преминали към перфорираната версия, оценявайки изключителната лекота, гъвкавостта на инструмента при работа и предимството на освобождаването от излишно брашно. Gi.Metal е първата компания,..
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)