Menu
Your Cart

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

Блог RSS хранилка

Промоционални продукти

Разгледайте нашите промоционални продукти.

22 ное Професионалната кухня 4.0
0 9997
Все по-често започваме да срещаме терминa Кухня 4.0. Какво означава той?Индустрия 4.0 се смята, че в същността си е четвъртата индустриална революция. След механизацията (Индустрия 1.0), въвеждането на електричеството и масовото производство (Индустрия 2.0) и информационните технологии и автоматизацията (Индустрия 3.0). Индустрия 4.0 се отнася до д..
11 март Шведските пица фурни Pizza Master
0 9871
Вече може да видите шведските пица фурни PizzaMaster® в шоуруума на Идеа Верде.PizzaMaster® притежават най-голямата гама електрически фурни в света - 85 различни размера, над 1 500 модела и 1 000 000 комбинации.Те са с оптимална мощност и пълен контрол върху температурата, и по този начин фурните PizzaMaster® ви позволяват да печете перфектни пици...
08 фев Партньорство с Fimar Group и през 2022
0 9898
Fimar Group обединява две големи компании, Fimar и Forcar. В момента групата има 5 марки, специализирани в различни сектори на професионалния кетъринг и хотелиерство.Компанията Fimar е от 40 години на пазара, а Forcar – от 25. Разполагат с площи от над 38 000 квадратни метра централа, стоки на склад, доставки и представителства по целия свят.И през..
01 ное Новата конзолна миялна от Granuldisk X2 Lean Wash Center
0 10171
Granuldisk X2 Lean Wash Center Новото решение за двойно по-мощно измиване ще промени коренно работата на по-малките кухни.Подготовка, готвене и сервиране - без повече суетене около мръсните чинии. Двойната мощност на измиване в новия X2 Lean Wash Center революционизира работата и оптимизира потока при по-малките кухни. Работи както със съдове за хр..
20 авг Новото кубче Brema B-Qube
ideaverde 0 8547
Brema разшири своята гама ледогенератори за лед на кубчета с новата форма B-QUBE.B-QUBE е синтез на елегантност и функционалност, модерен и изчистен. Подходящ за всички коктейли и напитки.Кубчето лед с перфектни прави линии и кристална прозрачност прави чашите изискани и стилни, носещи наслада не само за небцето, но и за очите.Отличителните черти н..
23 юни Pro Fondi - Устройство за почистване на отработено кафе
admin 0 8543
Лесно, напълно безшумно и функционално, електрическото устройство Pro-Fondi EVO бързо извлича утайката от кафе и прави филтрите на професионалните еспресо машини блестящи. Устройството се активира автоматично, когато поставите ръкохватката с филтъра върху него.Разполага с бутон за включване / изключване с цифрово управление на функциите.Спира автом..
10 юни LIEBHERR КешБек
admin 0 8655
В периода от 01.06. до 31.07.2021г всеки краен клиент, закупил нов модел на Liebherr може да получи обратно парична премия до 400лв. Изискването е след покупката крайният клиент да направи онлайн регистрация на сайта на Liebherr не по-късно от 31.08.2021. Клиентът трябва да предостави като минимум: сериен номер на уреда; дата на закупуване; име на ..
17 май Мултифункционалното устройство JIPA в шоуруума на Идеа Верде
ideaverde 0 8656
    Мултифункционалното устройство JIPA JUMP вече е в нашия шоурум! Създаден от чешката компания JIPA International s.r.o., като продукт от труда на инженери, дизайнери, готвачи – технолози „обучили“ машината да готви въз основа на техния практически опит. Възможностите за готвене са варене, интензивно и същевременно нежно готвене, пържене, задушав..
22 фев Как да изберем лопата за пица
ideaverde 0 8709
ПЕРФОРИРАНА ИЛИ ПЛЪТНА ЛОПАТА ЗА ПИЦА? Има хора, които предпочитат плътните лопати, защото търсят максимална стабилност и по-голяма твърдост, и такива, които са преминали към перфорираната версия, оценявайки изключителната лекота, гъвкавостта на инструмента при работа и предимството на освобождаването от излишно брашно. Gi.Metal е първата компания,..
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)