Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ЛЕДОГЕНЕРАТОРИ

Ледогенератори

Ако ви предстои да оборудвате ресторант или заведение,бар или дискотека добре е да изберете правилният ледогенератор. Истината е, че професионалните ледогенератори не са необходими само за ресторантите, баровете и заведенията за хранене. Секторите и бизнесите, които се нуждаят от подобно оборудване, са разнообразни - медицински заведения, лаборатории, магазини за месо и риба, хотели и СПА комплекси и други. Имайки предвид колко важен и ценен артикул е един професионален ледогенератор, ние, от Idea Verde, сме се постарали да ви предоставим голямо разнообразие от висококачествени уреди. Разгледайте каталога ни и се уверете сами! 

Компактни и функционални ледогенератори

В селекцията на Idea Verde ще откриете висококачествени ледогенератори, които се отличават с функционалност, практичност и възможно най-голяма компактност в зависимост от техния размер. Според пространството, с което разполагате, имате възможност да избирате от различни по размер, големина, тегло и форма генератори за лед.

Зависейки от големината и мощността на вашия професионален ледогенератор, неговата вместимост също варира. Предварително съобразете количеството лед, което ще ви е необходимо, за да изберете най-подходящия модел спрямо вашите нужди.

Всички ледогенератори, които ще откриете във физическия ни магазин в Бургас, или онлайн на нашия сайт, са подбрани така, че да бъдат лесни и удобни за почистване. Материалите, използвани за изработката им, предполагат дълъг живот на експлоатация.

Разнообразие от професионални ледогенератори, според вида на леда

В зависимост от нишата на вашия бизнес, може да се нуждаете от уреди, които могат да създават различни видове лед. Ето защо ние, от Idea Verde, сме ви подготвили професионални ледогенератори на доказани производители, като например Brema Ice Makers, които гарантирано ще произведат количеството и качеството на лед според техните технически характеристики.

Независимо дали ви е необходим лед на кубчета, зърнест лед люспест лед,натрошен лед, ледени пръсти, ледосъхранител в каталога на Idea Verde ще откриете ледогенератори, които да отговорят на вашите нужди. За да сте още по-прецизни в работата си, можете да изберете различен размер и грамаж на кубчетата лед.

А освен всичко това, може да изберете ледогенератор с водно или въздушно охлаждане. Генераторите за лед с водно охлаждане са със 100% производителност, независимо от температурата на въздуха. При ледогенераторите с въздушно охлаждане е необходимо да има вентилация и движение на въздуха около тях за да произведат зададеното количество лед. Основното предимство на моделите с въздушно охлаждане е ниския разход на вода. Можете да изберете професионален генератор за лед с предварително монтирана дренажна помпа в случаите, когато канала ви е високо.

Купи ледогенератор на изгодни цени от Idea Verde

Достъпни генератори на лед в Бургас? Защо не? Във физическия магазин на Idea Verde, както и в онлайн каталога ни, ще откриете вашия ледогенератор на цени, които са достъпни и конкурентни за българския пазар. А ако все пак имате нужда от професионална консултация, не се колебайте да се свържете с нас.

Открий своя висококачествен професионален ледогенератор на изгодни цени от Idea Verde още днес!

Ледогенератор EB 15 Ледогенератор EB 15
1 - 2 седмици
Марка: SARO Германия Модел: EB15
Ледогенератор EB 15Изработен от неръждаема стоманаИзбор от три размера кубче: ф23 мм x h 29 mm/ ф25 мм х h 32 мм/ ф27 мм х h 33 mmПроизводителност: около 15 кг./ 24 часаРезервоар за вода: 2 лКонтейнер за лед: капацитет 1,2 кг    ..
645.00 лв.
без ДДС:537.50 лв.
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)