Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ЛЕДОГЕНЕРАТОРИ

Ако ви предстои да оборудвате ресторант или заведение, бар или дискотека добре е да изберете правилният ледогенератор. Истината е, че професионалните ледогенератори не са необходими само за ресторантите, баровете и заведенията за хранене. Секторите и бизнесите, които се нуждаят от подобно оборудване, са разнообразни - медицински заведения, лаборатории, магазини за месо и риба, хотели и СПА комплекси и други. Имайки предвид колко важен и ценен артикул е един професионален ледогенератор, ние, от Idea Verde, сме се постарали да ви предоставим голямо разнообразие от висококачествени уреди. Разгледайте каталога ни и се уверете сами!

Компактни и функционални ледогенератори

Професионалните ледогенератори, които Idea Verde ви предлага, са създадени за тези, които не искат да правят компромис с качеството. Тяхната лекота на използване и функционалност ги прави подходящи за употреба както в малки кафенета, така и в големи ресторанти. Нашите ледогенератори произвеждат първите кубчета само за 10 минути. Според пространството, с което разполагате, имате възможност да избирате от различни по размер, големина, тегло и форма генератори за лед.

Зависейки от големината и мощността на вашия професионален ледогенератор, неговата вместимост също варира. Предварително съобразете количеството лед, което ще ви е необходимо, за да изберете най-подходящия модел спрямо вашите нужди.

Когато избирате ледогенератор от Idea Verde, вие инвестирате в уред с висока здравина и качество. За изработката на машините се използва висококачествена неръждаема стомана. Това не само прави уреда лесен за почистване и поддръжка, но i гарантира неговата устойчивост на ръжда и други замърсявания.

Разнообразие от професионални ледогенератори, според вида на леда

За да отговори на всички бизнес нужди, Idea Verde ви предоставя уреди, които могат да създават различен по вид и форма лед - на кубчета, зърнест, люспест, B-Qube. Работим само с доказали се производители на пазара, затова при нас ще откриете професионални ледогенератори на марките, Brema, Ice Tech и много други. Разнообразието от уреди с различни характеристики ви позволява да направите най-добрия избор за своя бизнес.

Независимо дали ви е необходим лед на кубчета, зърнест лед, люспест лед, ледени пръсти „Ice Fingers“ или ледосъхранител в каталога на Idea Verde ще откриете ледогенератори, които да отговорят на вашите нужди. За да сте още по-прецизни в работата си, можете да изберете различен размер и грамаж на кубчетата лед.

А освен всичко това, може да изберете ледогенератор с водно или въздушно охлаждане. Генераторите за лед с водно охлаждане са със 100% производителност, независимо от температурата на въздуха. При ледогенераторите с въздушно охлаждане е необходимо да има вентилация и движение на въздуха около тях за да произведат зададеното количество лед. Основното предимство на моделите с въздушно охлаждане е ниския разход на вода. Можете да изберете професионален генератор за лед с предварително монтирана дренажна помпа в случаите, когато канала ви е високо.

Оборудвайте професионалната си кухня с ледогенератор на изгодни цени от Idea Verde

Idea Verde е тук, за да ви помогне с лекота да оборудвате мечтаната професионална кухня! Ето защо ви предлагаме висококачествени ледогенератори с гарантиран произход. Във физическия магазин на Idea Verde в Бургас, както и в онлайн каталога ни, ще откриете вашия ледогенератор на цени, които са достъпни и конкурентни за българския пазар. А ако все пак имате нужда от професионална консултация, не се колебайте да се свържете с нас.