Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

SUPERFRY

Вископроизводителни фритюрници Superfry

Superfry 4.0 – Високотехнологичен фритюрник за максимална ефективност

Революционният Superfry 4.0 на OFFCAR  e иновативен уред за пържене с програмируемо управление на кошниците и система за автоматично филтриране на мазнината.  Благодарение на операционния софтуер Cookingcore  и интегрирана Wi-Fi връзка, позволява да се наблюдава и програмира работата му дори дистанционно, осигурявайки значителни икономии. Високоефективната система за нагряване осигурява висока продуктивност, същевременно гарантираща пестене на енергия.


Марка: OFFCAR Италия Модел: N7FRE15HPA
Фритюрник OFFCAR SUPERFRY 4,0Високотехнологичен  фритюрник за максимална ефективностРеволюционният Superfry 4.0, благодарение на операционния софтуер Cookingcore и неговата мощна свързаност, чрез интегрирана Wi-Fi връзка, позволява да се наблюдава и програмира работата му дори от разстояние, ос..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Марка: OFFCAR Италия Модел: 8FRE21HPA
Фритюрник OFFCAR SUPERFRY 4,0Високотехнологичен  фритюрник за максимална ефективностРеволюционният Superfry 4.0, благодарение на операционния софтуер Cookingcore и неговата мощна свързаност, чрез интегрирана Wi-Fi връзка, позволява да се наблюдава и програмира работата му дори от разстояние..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)