Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ФРИЗЕРИ ТИП РАКЛА

Съхраняването на продукти на изключително ниски температури е задължително условие за много бизнеси. За да сте сигурни в свежестта и качеството на вашите продукти, трябва да изберете най-подходящите фризери ракла. В ресторантьорския бизнес, и не само, правилното съхранение и замразяване на рибите и месата е от ключово значение за качеството на продуктите и не на последно място - за здравето на консуматорите. Това е и причината ние, от Idea Verde, да ви предоставим достъп до висококачествени фризери ракла. Разгледайте каталога ни и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди!

Енергоспестяващи фризери ракла

Консумацията на електроенергия от уредите, спрямо капацитета им, е от основно значение за всеки бизнес. При нас ще откриете енергийно ефективни фризери тип ракла, включващи редица функции, които са едновременно удобни и пестят енергия. Те са проектирани с мисъл за ефективността, намаляват оперативните ви разходи и ви помагат да поддържате наличието на продукти вътре свежо, без да натоварват допълнително бюджета ви.

Лекотата при затварянето на вратите и енергоспестяващото светодиодно осветление са допълнителни детайли, които целят да намалят разходите ви за електроенергия и да ви предоставят икономичен и напълно практичен и функционален уред, който да държи месото, рибата и зеленчуците добре замразени. В зависимост от вида и модела фризерна ракла, минималната и максималната температура могат да варират. А що се отнася до големината и вместимостта, фризерите ракли също могат да се различават.

Фризери ракла с широко приложение

При избора на фризери ракла може да се ръководите според различни критерии. Един от тях е това за каква цел ви е нужен такъв уред и къде ще бъде поставен. Имайки това предвид, в нашата селекция ще откриете както фризери ракли, подходящи за поставяне в супермаркети, магазини и всякакви други търговски обекти със зона за самообслужване, така и такива, предназначени за ресторанти, пекарни, кетъринг и заведения за бързо хранене.

Фризерите, които са подходящи за външно излагане и за използване от клиенти се характеризират със стъклени плъзгащи се врати и електронен термостат, който да регулира температурата. По този начин клиентите имат видимостта, която им е необходима, за да закупят това, което търсят. Тези фризери ракла са подходящи за съхранение освен на замразени меса и риба, за замразени зеленчуци, изделия от тесто, сладоледи и прочее.

Фризери раклите, предназначени за вътрешно складиране на продукти в търговски обекти, ресторанти и други, обикновено са изработени изцяло от неръждаема стомана и алуминий.

Фризери ракла за вашата професионална кухня на изгодни цени от Idea Verde

Основната цел на Idea Verde е да се превърне във ваш доверен помощник при избора на уреди за вашата професионална кухня. При нас също може да направите консултация по всяко време, за да ви помогнем да изберете най-правилните уреди за вашите нужди. Това е и причината фризерите ракла на Idea Verde да се предлагат на изгодни цени, които са конкурентни и изцяло съобразени с нуждите и възможностите на българския пазар. Избирайки професионално хладилно оборудване от нашия онлайн каталог, или от физическия ни магазин, вие залагате на качество с дълъг експлоатационен живот.

Фризер ракла - цени изгодни и качество безспорно от Idea Verde!

Фризер ракла, модел VT150E/N
1 - 2 седмици
Модел: VT150E/N
Фризер ракла, модел VT150E/NФРИЗЕР РАКЛА С ДВА КОМПРЕСОРА, МОДЕЛ VT150E/NПОДХОДЯЩ ЗА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ СЪС ЗОНА ЗА САМООБСЛУЖВАНЕПЛЪЗГАЩИ СТЪКЛЕНИ ВРАТИТЕМПЕРАТУРА : -15°-23° ..
2835.00 лв.
без ДДС:2362.50 лв.
Фризерна ракла за съхранение Фризерна ракла за съхранение
1 - 2 седмици
Марка: LIEBHERR Австрия Модел: GTL 3005
Технически данни за GTL 3005 бруто обем, общо [л] 299 полезен обем, общо [л] 284 размери В/Ш/Д [мм] ..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Фризерна ракла за сладолед EFE 1502 Liebherr Фризерна ракла за сладолед EFE 1502 Liebherr
1 - 2 седмици
Марка: LIEBHERR Австрия Модел: EFE 1502
Фризерна ракла за съхранение без кошници, с два плъзгащи капака със закалени стъкла, на колелца EFE 1502 LiebherrТехнически характеристики:Температурен диапазон    ( -10 °C до -24 °C )Общ брутен обем         144 лКлас на енергийна ефективност&nb..
1402.80 лв.
без ДДС:1169.00 лв.
Фризерна ракла за сладолед с кошници EFI 3503 Liebherr Фризерна ракла за сладолед с кошници EFI 3503 Liebherr
1 - 2 седмици
Марка: LIEBHERR Австрия Модел: EFI 3503
Фризерна ракла за съхранение с 5 кошници, с два плъзгащи капака от закалено стъкло, на колелца EFI 3503 LiebherrТехнически характеристики:Температурен диапазон    ( -10 °C до -24 °C )Общ брутен обем         347 лКлас на енергийна ефективност&nbs..
1918.80 лв.
без ДДС:1599.00 лв.
Фризерна ракла за съхранение Liebherr Фризерна ракла за съхранение Liebherr
1 - 2 седмици
Марка: LIEBHERR Австрия Модел: EFL 6055
Фризерна ракла Stop Frost EFL 6055  LiebherrТехнически данни за EFL 6055 Liebherr:Температурен диапазон ( -14 °C до -24 °C )Със статично охлажданеНачин на размразяване: ръчноОбщ брутен обем: 542 л Хладилен агент: R 290Консумация на електроенергия за 24 часа:  1,054 квтч/24 чКлас на енергий..
2194.80 лв.
без ДДС:1829.00 лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)