Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ФРИЗЕРИ ТИП РАКЛА

Фризери ракла

Ако вашият бизнес изисква честото съхраняване на определени продукти на много ниски температури, то определено се нуждаете от фризери ракла, в които правилно да съхранявате вашите хранителни продукти. В ресторантьорския бизнес, и не само, правилното съхранение и замразяване на рибите и месата е от ключово значение за качеството на продуктите и не на последно място - за здравето на консуматорите. Това е и причината ние, от Idea Verde, да ви предоставим достъп до висококачествени фризери ракла. Разгледайте каталога ни и изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди!

Енергоспестяващи фризери ракла

Най-важното нещо за всяко хладилно оборудване е неговата консумация на електроенергия спрямо капацитета му. За фризерите ракли, които ще откриете във физическия ни магазин в Бургас, или онлайн в нашия сайт, сме се доверили на производители, които умело съчетават иновациите на новото време с така желаната функционалност. 

Лекотата при затварянето на вратите и енергоспестяващото светодиодно осветление са допълнителни детайли, които целят да намалят разходите ви за електроенергия и да ви предоставят икономичен и напълно практичен и функционален уред, който да държи месото, рибата и зеленчуците добре замразени. В зависимост от вида и модела фризерна ракла, минималната и максималната температура могат да варират. А що се отнася до големината и вместимостта, фризерите ракли също могат да се различават.

Фризери ракла с широко приложение

При избора на фризери ракла може да се ръководите според различни критерии. Един от тях е това за каква цел ви е нужен такъв уред и къде ще бъде поставен. Имайки това предвид, в нашата селекция ще откриете както фризери ракли, подходящи за поставяне в супермаркети, магазини и всякакви други търговски обекти със зона за самообслужване, така и такива, предназначени за ресторанти, пекарни, кетъринг и заведения за бързо хранене.

Фризерите, които са подходящи за външно излагане и за използване от клиенти се характеризират със стъклени плъзгащи се врати и електронен термостат, който да регулира температурата. По този начин клиентите имат видимостта, която им е необходима, за да закупят това, което търсят. Тези фризери ракла са подходящи за съхранение освен на замразени меса и риба, за замразени зеленчуци, изделия от тесто, сладоледи и прочее.

Фризери раклите, предназначени за вътрешно складиране на продукти в търговски обекти, ресторанти и други, обикновено са изработени изцяло от неръждаема стомана и алуминий.

Купи фризери ракла на изгодни цени от Idea Verde

Искате да закупите хладилно оборудване от Бургас? Това е напълно възможно и повече от достъпно. Фризерите ракла на Idea Verde са на изгодни цени, които са конкурентни и изцяло съобразени с нуждите и възможностите на българския пазар. Избирайки професионално хладилно оборудване от нашия онлайн каталог, или от физическия ни магазин, вие залагате на качество с дълъг експлоатационен живот. 

Фризер ракла - цени изгодни и качество безспорно от Idea Verde!

Модел: VT150E/N
Фризер ракла, модел VT150E/NФРИЗЕР РАКЛА С ДВА КОМПРЕСОРА, МОДЕЛ VT150E/NПОДХОДЯЩ ЗА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ СЪС ЗОНА ЗА САМООБСЛУЖВАНЕПЛЪЗГАЩИ СТЪКЛЕНИ ВРАТИТЕМПЕРАТУРА : -15°-23°ЕЛЕКТРОНЕН ТЕРМОСТАТ ..
2835.00 лв.
без ДДС:2362.50 лв.
Фризерна ракла за съхранение Фризерна ракла за съхранение
1 - 2 седмици
Марка: LIEBHERR Австрия Модел: GTL 3005
Технически данни за GTL 3005 бруто обем, общо [л] 299 полезен обем, общо [л] 284 размери В/Ш/Д [мм] ..
1138.80 лв.
без ДДС:949.00 лв.
Фризерна ракла за съхранение Liebherr Фризерна ракла за съхранение Liebherr
1 - 2 седмици
Марка: LIEBHERR Австрия Модел: GTL6105
Технически данни за GTL 6105 Liebherr бруто обем, общо [л] 601 полезен обем, общо [л] 572 ра..
1666.80 лв.
без ДДС:1389.00 лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)