Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

Съдомиялна за кухненски съдове с дигитален дисплей Krupps Elitech line EL951E

Съдомиялна за кухненски съдове с дигитален дисплей  Krupps Elitech line EL951E
Съдомиялна за кухненски съдове с дигитален дисплей  Krupps Elitech line EL951E
1 - 2 седмици
Съдомиялна за кухненски съдове с дигитален дисплей  Krupps Elitech line EL951E
Съдомиялна за кухненски съдове с дигитален дисплей  Krupps Elitech line EL951E
Съдомиялна за кухненски съдове с дигитален дисплей Krupps Elitech line EL951E
9948.00 лв.
без ДДС: 8290.00 лв.
  • Наличност: 1 - 2 седмици
  • Модел: EL951E
  • Тегло: 90.00kg
  • Размери: 775mm x 810mm x 1360mm
  • Мощност: 7,4kW/400V
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.
на 12 вноски по 878.75 лв.

Съдомиялна за кухненски съдове с дигитален дисплей  Krupps Elitech line EL951E

Техническа спецификация EL951E

Иновативен сензорен дисплей от закалено стъкло UNIKO
Възможност за миене на чинии, GN1/1 гастронорм тави, тави за печене и тави за тесто 600×400 и съдове за готвене (тенджери, тигани, касероли) с размери до 575x645x445(h)mm

Кошница 600x670x100 mm
Височина на чиниите 430 мм. (височина на кухненските съдове 445 мм)
Производителност: макс. 30 кошници/ час (780 чинии)
Резервоар: 37 литра,мощност  4.5 kw.
Капацитета на бойлера 12 литра, мощност 5.4 kw.
Миеща помпа 2,0kW / 2,7Hp
Консумация на вода за един цикъл 2-2,5 литра.
Изцяло от неръждаема стомана AISI 304.
Автоматично пълнене на резервоара, неръждаем бойлер.
Рамена от неръждаема стомана.

Благодарение на своите размери, моделът EL951E може да се използва както като за чинии, така и за кухненски съдове. Капацитетът на кошницата позволява измиването на 26 чинии на цикъл, гастронорм тави GN1/1, тави за печене и 600×400 тави за тесто и кухненски съдове с размери до 575x645x445(h)mm с максимална производителност от 30 кошници/час (780 чинии/час ). Практичната работна височина улеснява натоварването, а двойните стени подобряват топло-акустичната изолация. Заобленият формован резервоар с вградени филтри осигурява максимална хигиена и перфектно източване.

Съдомиялните машини от линията ELITECH осигуряват максимална производителност благодарение на стандартната система Acquatech, която чрез атмосферен бойлер и помпа за изплакване поддържа постоянна температура и налягане и оптимална консумация на вода. Elitech осигурява дезинфекциращ цикъл на изплакване и се оказва идеалният избор за столове, старчески домове, сладкарници, пекарни и месарници, където спазването на правилата на HACCP е от съществено значение. За всеки, който търси идеално искрящи чаши, е възможно да се свърже със система за обратна осмоза, която пречиства водата и намалява консумацията на миещ и изплакващ препарат, осигурявайки отлични резултати и блестящи чаши без необходимост от сушене. Иновативният сензорен дисплей от закалено стъкло UNIKO прави всяка операция лесна и интуитивна, от избора на най-подходящия цикъл на измиване до контрола на напредъка му, както и непрекъснато наблюдение на състоянието на съдомиялната машина с лекота. Голямото разнообразие от цикли на измиване прави съдомиялната машина персонализирана според вашите нужди. Постоянната самодиагностика ви позволява да сведете до минимум времето за сервизиране на машината, като своевременно предупреждава техника чрез контролната система Wi-Fi IKLOUD (опция), която предлага възможност за отдалечена промяна на параметрите на съдомиялната машина и разрешаване на възникнал проблем в реално време.

Цикълът на самопочистване в края на деня почиства резервоара за измиване и изпразва горещата вода от бойлера, предотвратявайки натрупването на варовик вътре. Стандартният двоен перисталтичен електрически дозатор за изплакващ и измиващ препарат осигурява най-добрия резултат от всеки цикъл на миене с големи спестявания благодарение на прецизната дозировка, управлявана от електронната карта; като има предвид, че формованите рамена за измиване и изплакване гарантират голяма надеждност и издръжливост. Функцията Thermo-stop проверява дали миенето и изплакването започват само, когато се достигне желаната температура. Конструкцията е изработена изцяло от стомана AISI 304 и е проектирана с всички компоненти отпред за лесна техническа помощ. Здрави и надеждни съдомиялни машини за най-доброто справяне с всеки момент от деня ви.

Стандартна окомплектовка: кошничка за прибори за хранене с 8 отделения - 1 бр.
Вграден филтър на резервоара - 2 бр.
Кошница от инокс  600х670х100мм - 1 бр.
Кошница за тави с 5 отделения - 1 бр.

Опция: DP110 - дренажна помпа (фабрично вградена) / DP110K - дренажна помпа - при невъзможност за гравитачно оттичане на мръсната вода в канала

Krupps,Италия 


Мощност
Мощност7,4kW/400V
Етикети: Съдомиялна