Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

ХЛАДИЛНИ ВИТРИНИ ЗА МАГАЗИНИ

Правилното съхранение на хранителни продукти в големите вериги супермаркети и в  по-малките магазини за хранене е ключово за запазването на тяхното качество за оптимален период от време. 

За целта Idea Verde ви предлага възможност да се сдобиете с висококачествени хладилни витрини за магазин. Разгледайте онлайн магазина ни, за да изберете най-подходящите витрини за вашите нужди.

Хладилни витрини за магазини на самообслужване

Хладилните витрини за магазини и супермаркети са подходящи за съхранение на продукти от всякакъв вид. При нас ще откриете както отворени, така и затворени хладилни витрини за магазини, които са изцяло за самообслужване. За максимален комфорт, отворените модели предоставят опция за закачане на нощна завеса, която допълнително да защити продуктите.  

Хладилните витрини, които са част от каталога на Idea Verde, са изработени от неръждаема стомана, която да осигури дългия им експлоатационен живот. Моделите с отворена витрина разполагат и с перфориран гръб, който осигурява по-добра вентилация на продуктите. Като за още по-висококачествено изпълнение на работата, витрините разполагат с подсилен изпарител, който да не позволява задържането на водни пари. Някои от компонентите на витрините са изработени от пластифицирана стомана и страници от ABS. Затворените модели са разработени на принципа фризер ракла и разполагат с плъзгащи стъклени врати.

Хладилни витрини за магазин, поддържащи различни температурни стойности

Благодарение на своето електронно управление, работата с всички витрини е лесна. Отворените витрини разполагат с допълнително осветление, което да увеличи видимостта към всички продукти. Моделите предоставят възможност за накланяне на конзолите, като същевременно рафтовете на всяка витрина са направени по начин, позволяващ поставянето на държачи за цени. 

В зависимост от това дали витрините са отворени, или затворени, те могат да поддържат различна температура. Затворените витрини поддържат от -15°C до -23°C. В тях могат да се съхраняват всякакви замразени продукти - от риба и месни продукти, до миксове със зеленчуци и сладоледи. Отворените хладилни витрини за магазини обикновено поддържат температура от +4°C до +6°C. Те са по-подходящи за съхранение на пресни плодове и зеленчуци, деликатесни продукти, сирена, кашкавали, всякакви видове напитки и сандвичи.

Хладилни витрини за магазини на изгодни цени от Idea Verde

От магазина на Idea Verde може да се сдобиете с висококачествени хладилни витрини за магазини на цени, които са изцяло съобразени с българския пазар. Продуктите са спазват всички изисквания за безопасност и са подходящи за професионална употреба. Доставката на продуктите може да варира в зависимост от вида и наличността на конкретния продукт. А вече може да поръчате хладилни системи от Idea Verde на изплащане. За повече информация, не се колебайте да се свържете с нас.  

Поръчайте хладилни витрини от онлайн магазина на Idea Verde или от физическия ни магазин в Бургас.

Фризер ракла, модел VT150E/N
1 - 2 седмици
Модел: VT150E/N
Фризер ракла, модел VT150E/NФРИЗЕР РАКЛА С ДВА КОМПРЕСОРА, МОДЕЛ VT150E/NПОДХОДЯЩ ЗА ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ СЪС ЗОНА ЗА САМООБСЛУЖВАНЕПЛЪЗГАЩИ СТЪКЛЕНИ ВРАТИТЕМПЕРАТУРА : -15°-23° ..
2835.00 лв.
без ДДС:2362.50 лв.
Хладилна отворена витрина за самообслужване +3+6˚С
3 - 4 седмици
Модел: DY10/A1-R2-C4R/S-LIQ
Вентилирана крайстенна отворена хладилна витрина за самообслужване+3˚С+6˚СПодходяща за сандвичи, сирена, кашкавали, плодове, деликатесни продукти,плодове, напитки и др.Перфорина гръб и вана от неръждаема стомана.Осветление.Три рафта за продукти с възможност за преместване. ..
5148.00 лв.
без ДДС:4290.00 лв.
Хладилна отворена витрина за самообслужване +4+6˚С
3 - 4 седмици
Модел: MN12B-A1
Вентилирана крайстенна отворена хладилна витрина за самообслужване+4+6˚СПодходяща за сандвичи, сирена, кашкавали, плодове, деликатесни продукти,плодове, напитки и др.Перфорина гръб и вана от неръждаема стомана.Осветление.Три рафта за продукти с възможност за поставяне на държ..
5203.20 лв.
без ДДС:4336.00 лв.
Хладилна отворена витрина за самообслужване +4+6˚С
3 - 4 седмици
Модел: MN15B-A1
Вентилирана крайстенна отворена хладилна витрина за самообслужване+4+6˚СПодходяща за сандвичи, сирена, кашкавали, плодове, деликатесни продукти,плодове, напитки и др.Перфорина гръб и вана от неръждаема стомана.Осветление.Три рафта за продукти с възможност за поставяне на държ..
6063.60 лв.
без ДДС:5053.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)