
-550x550h.png)

-150x150h.png)
- Наличност: 1 - 2 седмици
- Модел: Pacojet II
- Тегло: 15.70kg
- Размери: 200mm x 360mm x 500mm
- Мощност: 0.95kW/ 220V
Pacojet II
Професионален уред за директно разбиване на дълбоко замразени продукти и превръщането им в еднородна консистенция.
Позволява на продуктите да преминат от замразен вид в готов за консумация продукт.
Елиминира времето за размразяване на продуктите.
Един работен цикъл отнема само 20 секунди !
Възможност за порциониране.
Работи с продукти от -22°С - 18°С.
Подходящ за приготвяне на мусове, сорбети, сладоледи, коктейли, супи, сосове и др.
Изберете пресни, с високо качество меса, риба, плодове и зеленчуци и ги поставете в чаша Pacojet. Добавете предпочитаните съставки и допълнете чашата с течност по ваш избор. Поставете съда във шоков охладител или фризер до дълбоко замръзване до -22 ˚ C/-8 ˚ C в продължение на най-малко 24 часа. Когато сте готови просто прикрепете чашата към Pacojet, изберете броя на порциите, които искате, и натиснете "Start".
Високата точност на острието,което се върти с 2000 оборота в минута, позволяма хомогенизиране на микро-тънък слой от замразената храна, което води до ултра-гладка текстура. Неизползваното съдържание в чашата остава замразено и може да се използва по-късно по ваше желание.
Само за един час Pacojet може да приготви:
15 литра сорбе или сладолед в 15 различни вкусове
15 кг фина консистенция за пастети, терини, леки и ефирни мусове
15 кг зеленчуци, билки или подправки концентрат за сосове, масла, подправки, пасти и т.н.
150 порции супа в 15 разновидности.
Pacojet 2 е следващото поколение на модела, което трансформира обикновеното готвене до кулинарно съвършенство.
Иновативни функции, разработени за Pacojet 2:
Нов цветен графичен дисплей и сензорен екран с интуитивни икони
Нови, революционни pacotizing функции за пресни, замразени храни.
Нови, специални програми за обработка на пресни незамразени храни с Pacojet Coupe Set.
Всички аксесоари за Pacojet 1 са съвместими с Pacojet 2.
Мощност | |
Мощност | 0.95kW/ 220V |