Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

МИЯЛНИ МАШИНИ GRANULDISK

Марка: GRANULDISK, Швеция Модел: GRANULE SMART
Съдомиялна машина с гранули Granuldisk GRANULE SMARTБрошура GRANULE SMARTСпестяваща място машина за миене на съдове с предно зареждане с голям капацитет.Granule Smart отговаря на името си: интелигентно решение, което заема по-малко от 1 кв.м площ и се нуждае само от 2100 мм височина. Въртящата се ко..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Съдомиялна машина Granuldisk GRANULE MAXI Съдомиялна машина Granuldisk GRANULE MAXI
3 - 4 седмици
Марка: GRANULDISK, Швеция Модел: GRANULE MAXI
Съдомиялна машина Granuldisk GRANULE MAXIБрошура GRANULE MAXIGranule Maxi® е машина за миене на съдове с предно зареждане No Pre-Washing™, която е подходяща за средни до големи размерикухни. Съдовете за готвене са изключително важни за работния процес и Granule Maxi е машина с голям капацитет, която..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Съдомиялна машина Granuldisk GRANULE GASTRO Съдомиялна машина Granuldisk GRANULE GASTRO
3 - 4 седмици
Марка: GRANULDISK, Швеция Модел: GRANULE GASTRO
Съдомиялна машина Granuldisk GRANULE GASTROБрошура GANULE GASTROВисок почасов капацитет за обекти с 200 до 1000  хранения на денПроектирана е да бъде снабден с входяща и изходяща маса.Въртящата се кошница зарежда повечето размери в диапазона GN и има висока почасова производителност за съдове G..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Съдомиялна машина Granuldisk GRANULE FLEXI Съдомиялна машина Granuldisk GRANULE FLEXI
3 - 4 седмици
Марка: GRANULDISK, Швеция Модел: GRANULE FLEXI
Съдомиялна машина Granuldisk GRANULE FLEXIСпестяваща място миялна за кухненски съдове с предно зареждане.Предлага се във версии, персонализирани за измиване на а-ла-карт прибори или съдове GNGranule Flexi се грижи за различните нужди на малки и средни кухни и е универсално, компактно и ефективно реш..
0.00 лв.
без ДДС:0.00 лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)