Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

Газов конвектомат 6 GN1/1 SAPIENS BOOSTED SAG061B

Газов конвектомат 6 GN1/1 SAPIENS BOOSTED SAG061B
3 - 4 седмици
Газов конвектомат 6 GN1/1 SAPIENS BOOSTED SAG061B
0.00 лв.
без ДДС: 0.00 лв.
  • Наличност: 3 - 4 седмици
  • Модел: SAG061R
  • Тегло: 115.00kg
  • Размери: 852mm x 797mm x 775mm
  • Мощност: 13 kW /газ/, 0.7 kW 230V

Техническа спецификация SAG061B

ГАЗОВ КОНВЕКТОМАТ SAPIENS, модел SAGB071R

Капацитет на камерата: 6 x GN 1/1 H65 мм
Разстояние между водачите: 70 мм
Производителност: от 30 до 80 ястия на зареждане

Режими на работа:

Конвекция с AUTOCLIMA: от 30 до 300°С
Пара: от 30 до 130 °С - ниско температурна пара.
Комбинирано: пара и конвекция с AUTOCLIMA 30-300°С
AUTOCLIMA - система за регулиране на влажността
FAST DRY - система за бързо изсушаване на камерата.

Газова система:
Атоматично запалване.
Автоматичен контрол на пламъка и автоматично запалване при изгасване.
GREEN FINE TUNNIG система и високо ефективен топлообменник за предотвратяване загубите на мощност и редуциране на вредните емисии (10% по-малка консумация на енергия и 10% по-ниски емисии на CO2)

Функции:
ECOSPEED - Въз основа на количеството и вида на продукта, Sapiens оптимизира и контролира потреблението на енергия, поддържа правилната температура на готвене и предотвратява всякакви температурни колебания
ECOVAPOR -С истема за намаляване потреблението на вода и енергия, благодарение на автоматичното управление на насищане с пара в камерата за готвене
Електронно управление, 99 програми с 4 работни цикъла
Вентилатор с автоматично реверсиране посоката на въртене и 6 скорости

Самодиагностика

Осветление на камерата за готвене
Ръчен душ, вграден в конвектомата
Автоматична почистваща система с пара VCS

SAPIENS - ВСИЧКО ОТ КОЕТО ИМАТЕ НУЖДА

Sapiens притежава всички ръчни и автоматични функции, необходими за отлични резултати в готвенето.

ПРОГРАМИ ЗА ГОТВЕНЕ

Автоматичните програми на  Sapiens са лесни за управление и осигуряват качествени резултати. Чрез това програмиране конвектоматът сам контролира различните фази на готвене и променя параметрите:
избира метод на готвене (конвекция, пара или комбинирано)
контролира температурата непрекъснато
следи влажността в камерата за готвене
регулира скоростта на вентилатора
Автоматичният контрол осигурява винаги идеално приготвени ястия – сочно месо, отличен загар, ароматен хляб и десерти, хрупкави пържени ястия.
Освен това LAINOX се фокусира върху икономичността и по-малката консумация на енергия.

ECOSPEED DYNAMIC

С тази функция Вашият конвектомат чрез разпознаване количеството и вида на продукта оптимизира и контролира консумираната енергия, поддържа правилната температура на готвене в камерата, предотвратявайки всякакви колебания.

ГОТВЕНЕ НА ПАРА

Готвенето на пара запазва напълно хранителните свойства на продуктите. Цветовете се остават ярки, а необходимостта от подправки, вода и сол е по-малка. Sapiens  позволява готвене на пара при ниски температури – от 50°C до 85°C, с абсолютна прецизност, минимално количество вода и консумация на енергия.
Готвенето със 100°C пара Ви позволява да заместите варенето при приготвянето всеки тип храна. Това спестява доста: не се използват допълнителни съдове, пести се място, не се чака водата да заври, по-ниска консумация на енергия и по-кратко време за приготвяне.
Бързото/принудителното (forced) готвене на пара (до 130°C) е идеално за замразени продукти (замразени зеленчуци), особено при големи количества.

Вакуум готвене
Тази техника на готвене изисква прецизност на температурата на  камерата и сърцевината на продукта. Това може да се осигури с много тънка сонда от 1мм (специфично за вакуум готвенето). С този метод на готвене се  запазват максимално хранителните качества на продуктите  с  възможно най-малка загуба от теглото им.
ЕКО ПАРА
Sapiens  разпознава вида и количеството на заредената храна и произвежда точното количество пара, необходимо за приготвянето й.  Със системата Ecovapor значително се намалява консумацията на вода и енергия, благодарение на автоматичния контрол на парата, която се впръсква в камерата.
ГОТВЕНЕ С КОНВЕКЦИЯ
Отличителна  черта на готвенето с конвекция е това, че винаги дава отличен резултат независимо от вида на храната. Хрупкаво или меко и сочно, LAINOX винаги предлага идеално ястие.
Регулирането на скоростта на вентилатора спестява енергия и осигурява равномерно готвене, чрез разпределянето на топлината в камерата за готвене с  двупосочна вентилация. 

КОМБИНИРАНО ГОТВЕНЕ
Комбинираното готвене позволява превъзходни резултати при приготвяне на меса и риба без необходимост от непрекъснато обливане. Ястието е предпазено от изсъхване благодарение на системата за контрол на влажността Autoclima.
Перфектно сготвената сърцевина на продукта е осигурено от мултипойнт температурната проба.

ПОЧИСТВАНЕТО - БЕЗУПРЕЧНО И ЛЕСНО

LAINOX предлага новата автоматична почистваща система с пара VCS с течен препарат в 100 % рециклируема касета, поставена в специално отделение под камерата за готвене.
Препаратът се впръсква в камерата автоматично. Двустепенното действие на продукта, първо с пара и след това с течаща вода е най-ефикасният начин за отстраняване на мазнини и отлагания от готвенето.
Нови касети за почистващ препарат, 100% рециклируеми
Препаратът COMBICLEAN, с нова формула и изключително хигиеничен, пристига в 100% рециклируема практична касета, така че да не са необходими повече манипулации или рисковано декантиране.
CALFREE Е е новият продукт на LAINOX в 100% рециклируема касета, който предпазва парогенератора от натрупването на варовик.
CALFREE има множество предимства:
Предотвратява неизправностите, свързани с натрупването на варовик
Парата винаги е в чиста и в изобилие
Максимална енергийна ефективност
По-дълъг живот на парогенератора
По-ниски разходи за поддръжка
Съкратено време за почистване
Времето, необходимо за почистване е много по-малко отколкото при традиционните системи. Достатъчно е да изберете подходящата програма и Sapiens ще направи всичко останало.
Еко измиване
Новото ниво в почистването, Еко,  допринася за още по-ниски разходи, чрез спестяване на време и почистващ препарат.

Мощност
Мощност13 kW /газ/, 0.7 kW 230V