Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

КОНВЕКТОМАТИ LAINOX

Пионерският дух на италианския производител на професионални конвектомати Lainox винаги е бил в основата на развитието на компанията и това, което тя предоставя на клиентите си. Постоянните проучвания и внимание към новите тенденции в кулинарията водят до разработване на продукти, които не само задоволяват нуждите на клиентите, но и ги изпреварват. Днес компанията оперира в над 100 страни по света. Професионални конвектомати Lainox ви позволяват да готвите на скара, пържите, печете и приготвяте храни на пара, благодарение само на един уред.

Високотехнологични конвектомати Lainox

Naboo Boosted е най-новото поколение, в което е събран целият опит и всички знания на професионалистите от Lainox, за да създадат най-добрия готварски уред. Lainox надхвърлят своите граници в скоростта, ефективността, интелигентността, здравината, гъвкавостта и мощността, за да се появи един изключителен в представянето си професионален конвектомат. Високотехнологичните конвектомати Lainox достигат революционната в категорията си температура от 320 °C, която осигурява още по-бързо готвене и по-добро представяне. Wi-Fi връзката и достъпът до неограничен брой рецепти чрез облачното пространство са само част от високотехнологичните предимства на конвектомати Lainox, които ще улеснят и ускорят времето и организацията във всяка професионална кухня.

Широка продуктова гама от конвектомати Lainox

Професионални конвектомати Lainox са налични в различни серии спрямо нуждите на всяка кухня и бюджета на всеки клиент. Всяка една от линиите е разработена:

  • в електрически и газов вариант;
  • с директна пара и с парогенератор;
  • голяма продуктова гама от 6х2/3 GN до 40х1/1 GN.

За тези, които търсят конвектомат, който е здрав и лесен за ползване, но все пак е в крак с новите технологии, Lainox има точно това, от което се нуждаете. Решението се нарича Sapiens - професионален уред, който комбинира модерните технологии с лекотата в управлението и боравенето с уреда.

Compact е серия, разработена в две направления. Конвектоматите Lainox се появяват там, където пространството е ограничено. Те са подходящи за малки професионални кухни, които не искат да се лишат от висококачествено кухненско оборудване. Compact съчетава всички функции на един професионален уред с компактни и удобни размери, подходящи дори и за домашната кухня.

Lainox предлага и гама от газови и електрически професионални конвектомати с по-опростено управление, но не по-ниско качество и на добра цена.

Конвектомати Lainox за сладкарството и пекарството

Сред огромната продуктова гама на Lainox ще откриете най-доброто кухненско оборудване за сладкарство и пекарство, концентрация на технология, която прави потребителското изживяване изключително лесно. Сладкарските конвектомати съчетават всички предимства на линията Naboo със спецификите на сладкарството и пекарството. Специалистите в тази сфера знаят колко важни са точността и прецизността за отличния резултат, които конвектомати Lainox гарантират.

Вземете своя конвектомат Lainox на изгодна цена от Idea Verde

Уредите на марката са широко известни и считани за едни от най-надеждните уреди за готвене. За да имате и вие съвременна, професионална кухня, купете конвектомат Lainox на изгодна цена от Idea Verde! Изключително мощни, тези многофункционални готварски уреди осигуряват впечатляващи резултати при готвене чрез комбиниране на технология за готвене на пара и конвекция. Разполагаме с широк асортимент и богат избор от конвектомати, всички специално проектирани за ежедневна професионална употреба.