- Наличност: 3 - 4 седмици
- Модел: NEOP081
- Тегло: 130.00kg
- Размери: 790mm x 820mm x 1320mm
КОМБИНИРАН ШОКОВ ОХЛАДИТЕЛ NEO, модел NEOP081
Капацитет на камерата: 7 x (600x400)
Разстояние между водачите: 75 мм
Капацитет на шоково охлаждане (+90/+3°C) 25 кг
Капацитет на шоково замразяване (+90/-18°C) 16 кг
Функции:
- Шоково охлаждане +90/+3°C
- Шоково замразяване +90/-18°C
- Втасване
- Размразяване
- Бавно готвене/поддържане на температурата
- 7 инчов цветен тъчскрийн дисплей (LCD-TFT-IPS) с висока резолюция.
- Специални икони за всеки тип храна, меса, риба, сладкиши и т.н.
- Стартиране с едно докосване.
Конструкция
Страници от неръждаема стомана 6 мм.
Врата от неръждаема стомана 0,8 мм.
Камера от неръждаема стомана със заоблени ъгли.
Нагревател на рамката на вратата.
Ергономична дръжка по цялата дължина на вратата и четири магнитни уплътнения.
Патентована инжекционна система за влажността.
Температурна сонда с четириточково измерване.
Охладителна система
Електронни вентилатори с индиректно обдухване, нежни към храната.
Херметичен компресор.
R404A охладител.
Високопроизводителни изпарители.
Високопроизводителен медно-алуминиев кондензатор.
Патентована система за размразяване с горещ газ.
Автоматична изпарителна система без използване на електричество.
Стандартно оборудване
Температурна сонда
USB порт
Странични водачи
Допълнителни опции
60 херцова версия
Версия с дистанционно управление
Система с водно охлаждане
Ръчен душ
Подвижен стерилизатор
Почистване и поддръжка
Ръчно почистване с външно-свързан ръчен душ (опция)
NEO
Охлаждане, готвене, поддържане, размразяване
Neo e шоков охладител, който може да поддържа температура или да готви в зависимост от нуждите Ви. Решението за полуготови или готови съставки, които са като току що приготвени. Пести време и организация при полуготови домашни замразени продукти, или дори хляб, който трябва да бъде изпечен. С Neo рискът от паразити в суровата риба се елиминира, а HACCP нормативите са спазени.
Шоково охлаждане до +3°C – Понижаването на температурата след готвене с Naboo редуцира загубите в грамажа, увеличава трайността, запазва качеството и оптимизира приготвянето на продукта.
Шоково замразяване до -18°C – Шоковото замразяване дава възможност да се разделят фазите на готвене и сервиране на храната. По този начин се спестява от закупуването на големи количества продукти, обслужването е по-бързо, а удовлетвореността на клиентите по-голяма.
Размразяване
Бързото размразяване при контролирана температура намалява времето за чакане и гарантира качествена и здравословна храна.
Бавно готвене
Бавното готвене гарантира ниска загуба от грамажа при месата, особено при големи късове и уникална сочност. Може да се използва през свободното време или през нощта, когато разходите са по-ниски.
Поддържане на температурата
Neo лесно може да се трансформира в топла камера за поддържане на температура. Комбиниран с Naboo осигурява напълно безпроблемно обслужване.
NABOO+NEO
ПЕРФЕКТЕН СИНХРОН
Naboo и Neo работят перфектно в екип, осигурявайки свежо ястие на масата по всяко време.
Два изключителни уреда за шеф готвачи, които готвят със страст и желаят непрекъснато да изненадват своите гости с топ ястия.
Перфектната двойка, с която може да издигнете своя професионализъм и креативност до най-високото ниво.
НАЙ-ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ ТИП ОБСЛУЖВАНЕ
Приготвяне и сервиране – Naboo позволява бързо и гарантирано качествено обслужване по всяко време.
Приготвяне и поддържане - С мултилевъл функцията на Naboo и поддържането на температурата от Neo се осигурява едновременно приготвяне и качествено сервирана храна с оптимизация на разходи и време.
Приготвяне и охлаждане – Системата Just Duet оптимизира работното време, снижава производствените разходи и гарантира максимална надежност, благодарение на отложеното приготвяне. Можете да разделите моментът на готвене и този на поднасяне на ястието с няколко дни и дори с няколко седмици. Опцията нощен режим също може да се приложи. След като се приготви ястието може да приложите функцията шоково охлаждане или шоково замразяване (+3°C, ако продуктът ще се използва в рамките на седмица и -18°C за употреба след няколко месеца).
След затопляне на подходящата температура ястието е като току що приготвено.