Продукти
Кошница

Използваме бисквитки, за да подобрим изживяването в сайта. Продължавайки посещението си, Вие се съгласявате с това.

Специализирана UV лампа БЕЗ директно облъчване

Специализирана UV лампа БЕЗ директно облъчване
Специализирана UV лампа БЕЗ директно облъчване
1249.00 лв.
без ДДС: 1040.83 лв.
  • Наличност: Налично
  • Модел: UVCKMA 1x95W
  • SKU: 27 W/ 230V
купи на изплащане
12 x 0.00 лв.
на 12 вноски по 116.57 лв.

Специализирана UV лампа без директно облъчване, за стерилизация и пречистване на въздух в присъствие на хора и
животни.

За дезинфекция срещу вируси, бактерии и микроорганизми. Изключително подходящи за унищожаване на Корона Вируси.

Специализираната лампата за дезинфекция на въздух може да се използва в присъствие на хора и животни напълно безопасно. Тя е подходяща за употреба в медицински, козметични салони, както и в хранително вкусова промишленост, което значи че тя няма директно облъчване.

Лампата за дезинфекция на въздух е на мобилна стойка, което дава възможност да се мести от помещение в помещение- там където има нужда от бърза и надеждна дезинфекция.
Ултравиолетовата лампата е един от най-ефективните начини за дезинфекция на въздуха в болници, клиники, аптеки, лаборатории, както и в детски градини, хотелиерство, фармацевтична промишленост, хранително-вкусова и козметична промишленост. Тя дава високо ниво на дезинфекция на въздуха в помещения- до 96%.

Живот на пурата: 9000ч

Времетраене на процеса за дезинфекция на въздуха в помещението: постоянно.

Стерилизация 100 м3 на час

Включване с дистанционно управление.

Принципът им на действие се състои в абсорбция на "UV лъчева енергия" от нуклеина киселини и протеини. Погълнатата енергия предизвиква химични реакции в клетъчните ядра и по този начин унищожава микроорганизми, вируси и бактерии. Употреба: във фармацевтична промишленост, и болнични заведения.

Специализираните UVC лампи използват осветителни тела работещи в диапазона на ултравиолетовия спектър на светлината (253.7 nm), които унищожават всички вируси, бактерии и микро-организми. Степента на дезинфекция зависи от мощността на източника и продължителността на облъчването.